SHOE TALK

jannideler-dinsko

1. Here!/ 2. Here!/ 3. Here!

Just nu samarbetar vi med Din Sko, det var längesen jag spanade in där men det känns verkligen som butiken har fått ett lyft nu när jag spanade in hemsidan! Har länge funderat på att köpa Dr Martens men inte känt mig säker på om jag passar i de, nu hittade jag liknande i lite olika färger så om ni är sugna vet ni att det finns alternativ! ;-) Ni hittar dessa och massor av andra snygga boots på deras hemsida HÄR! Funkar ju nu när hösten börjar komma men sjukt snyggt till barbent också… Happy shopping! <3

//Right now we collaborate with Din Sko, it was a long time ago since I checked out that store but it really feels like it gotten so much better now when I checked their website! I’ve been thinking about buying Dr Martens but never really decided if I think it suits me, now I found these in different colors so if you’re in the mood you know you have some other options! ;-) You’ll find these and lots of other boots on their site HERE! Suits now when fall is coming but also really nice with bare legs… Happy shopping! <3

4 reaktioner på “SHOE TALK”

 • Vad snygga de är & de röda skulle inte vara fel. Ha en fortsatt trevlig kväll!
  Mvh http://starby.devote.se

 • Anna says:

  Hade varit väldigt kul om du lade ut bilder från innan du startade bloggen eftersom du bara haft den i ett år! Typ lite från några år sedan och när du va yngre och några första bilder på dig och jon:))))

 • Chrystin says:

  I’ve always loved the look of Doc Martens, but have never owned a pair. I owned a pair in a similar style but from a different brand and wore them for 4 years… until they broke! Now I’m in the market for a new pair and Doc Martens are at the top of my list. I love the style in the middle! I think black is the way to go, but I’ve seen grey styles that are also very cool!

  http://amateandarottweiler.blogspot.com.ar/

Leave a Reply

Your email address will not be published.