LAST BEACH DAY

janni-deler-monaco-beachDSC_0771
janni-deler-monaco-beachDSC_0798
janni-deler-monaco-beachDSC_0776
janni-deler-monaco-beachDSC_0753
janni-deler-janni-deler-monaco-beachDSC_0766
janni-deler-monaco-beachDSC_0773 copy
janni-deler-monaco-beachDSC_0785
janni-deler-DSC_0810
janni-deler-monaco-beachDSC_0762

River Island glasses/ Amore&Sorvete bikini (here!)

God morgon! Igår hann vi med att njuta av sista dagen på stranden för den här gången. Det var perfekt väder och vattnet var faktiskt ganska varmt! Har hört att det är riktigt tråk-väder hemma så jag passade på att suga ut den sista energin från solen… ;-) Nu är det dags för mig att packa ihop och dra mig mot flyget, känns faktiskt piss-tråkigt om jag ska vara ärlig! Men men, ska ju hem en sväng för roliga saker så får tänka på det positiva. Hörs snart babes, puss! <3

//Good morning! Yesterday we enjoyed the last day on the beach for now. The weather was perfect and the water was actually pretty warm! I’ve heard the weather is super bad at home so I took my chance to get the last energy from the sun… ;-) Now it’s time for me to pack up and head over to the airport, feels really shitty to be honest! Well, going home for a while to do fun things so I have to think of it in the positive way. Talk to you soon babes, hugs! <3

11 reaktioner på “LAST BEACH DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.