SUSHI

janni-deler-sushiDSC_0729
janni-deler-sushiDSC_0733 copy
janni-deler-sushiDSC_0735
janni-deler-sushiDSC_0737

Simple take away-food, sushi and a salmon box!

Ja när ska man tröttna på sushi då? Haha, jag älskar det fortfarande. ;-) Det här köpte vi med oss när vi inte orkade laga mat, jag tog en lax-låda för omväxlings skull. Det var lax, ris, avokado och mango och den var grymt god! Lätt att laga hemma också så det ska jag göra snart. Sen lite sjögrässallad till det, konstig smak men jag tycker det är grymt gott! Nu ska jag flyga, idag blir det en baguette till lunch, Nice flygplats har inte direkt världens bästa utbud… Puss! <3

//Well, when will I get tired of sushi? Haha, still love it. ;-) We bought this home when we didn’t have the energy to cook, I took a salmon box to try something new. It was salmon, rice, avocado and mango and it was really tasty! Easy to cook at home too so I have to do it soon. Added some seaweed salad, weird taste but I like it a lot! Time for me to fly, today it ended up with a baguette for lunch, Nice airport isn’t really known for the best food options… Hugs! <3

4 reaktioner på “SUSHI”

Leave a Reply

Your email address will not be published.