BREAKFAST FOR TWO

janni-deler-breakfastDSC_0993
janni-deler-breakfastDSC_1008 copy
janni-deler-breakfastDSC_1005
janni-deler-breakfastDSC_1001
janni-deler-breakfastDSC_1002

Breakfast á la foodjunkie, failed parfait, eggs and grape fruit!

Goood morgon! Härliga söndag alltså, sov länge för att vara jag och hade frukost-date med Mira så jag gick hem till henne och kom fram till det här. En Foodjunkie-frukost, tyvärr blev det en lite misslyckad parfait till utseendet men den smakade mumma så det gjorde inte så mycket. ;-) Nu sitter vi och dricker kaffe och snackar om vad vi ska hitta på idag. Underbart väder! Hoppas ni haft en mysig start på dagen också, hörs sen! <3

//Good morning! Lovely sunday, slept longer than usual and had breakfast-date with Mira so I walked over to her place and came to this. A Foodjunkie-breakfast, unfortunately the parfait failed a bit in the looks but it tasted yummy so it didn’t do much. ;-) Now we’re sitting here having coffee and trying to make plans for the day. The weather is amazing! Hopefully you guys had a cozy start of the day as well, talk to you soon! <3

4 reaktioner på “BREAKFAST FOR TWO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.