Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:34 | September 27, 2014

#WEARINGRIDENIM

janni-deler-riverislandDSC_0978janni-deler-riverislandDSC_0980janni-deler-riverislandDSC_0991janni-deler-riverislandDSC_0986janni-deler-riverislandDSC_0989

Some snaps from today before the event, got our make up done by Nyx Cosmetics!

Kul dag idag med tjejerna på River Island, kul att träffa er också! <3 Jag hann bara ta lite bilder innan det började men det filmades en del så slänger upp det här när det är klart. :-) Blev sminkade, åt popcorn och kollade kläder. Ganska bra lördag va!? Ikväll ska jag iväg på middag med några härliga ladies och sen får vi se om det blir en liten utgång kanske, längesen jag festade i Stockholm nu. Eller festade över huvudtaget, börjar nog bli för gammal för det. ;-) Puss på er! <3

//Fun day with the girls at River Island, fun to meet you guys too! <3 Just had time for some quick shots before it all started but we filmed a lot so will post it here when it’s done. :-) We got our make up done, had popcorn and looked on clothes all day. Pretty good saturday huh!? Tonight I have dinner plans with some lovely ladies and maybe we will go out later, long time ago since I partied in Stockholm. Or even partied, starting to get too old I guess. ;-) Hugs babes! <3


4 kommentarer4 kommentarer om “#WEARINGRIDENIM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • The hat suits you really well! Could you maybe share with us which bloggers you follow? Would be so interesting!

  joliejanine.blogspot.com

  Reply
 • Thanks sweetie! I will try, I follow all my friends (Alexandra Bring, Victoria Törnegren, Angelica Blick, Fanny Lyckman and so on…). But I’ll maybe try to do a post about it! :-) Hugs!

  Reply
 • Jag älskar verkligen river Island för de har alltid kläder & accessoarer i min stil. I love it!
  Mvh http://starby.devote.se

  Reply
 • Man blir aldrig för gammal för att festa, mina föräldrar gör det fortfarande och är 40+, hehe. :)

  Reply