CHANGE OF PLANS

freestyle-ch-2011-jon-olsson-2
19813

This is what this year will look like… Scary but fun!

Nu har Jon äntligen släppt nyheten på sin blogg om hans planer, så då tänkte jag göra detsamma. ;-) Sen vi blev tillsammans har han nästan bara åkt alpint, alltså inte hoppat så mycket… Jag har varit med på två tävlingar där han hoppat, har typ aldrig varit så nervös förut haha! Nu ska han byta spår och börja köra freestyle igen, det är vad han känner att han vill göra och jag stöttar honom såklart till 100%. Även om jag tycker det är SÅ otroligt läskigt och jobbigt att kolla på, han har ju faktiskt varit ganska duktig på det. ;-) Den här vintern blir nog lite annorlunda, men det ska bli sjukt kul att få vara med på hela den här resan och heja på min fina kille!! Nu ska jag göra mig redo för sängen, upp tidigt imorgon för en intervju. Ha en fin kväll babes, puss! <3

//Now Jon finally released the news on his blog, so I thought I would do the same. ;-) Since we got together he’s almost just been doing alpine skiing, not that much big air… I’ve been to two competitions were he actually jumped, and I’ve never been that nervous before haha! Now he’s changing plan and will go back to freestyle again, that’s what he really wants and of course I will support him to 100%. Even if I think it’s SO scary and hard to look at, he’s actually been pretty good at it before. ;-) Guessing this winter will be pretty different, but it will be so fun to be a part of this adventure and cheer for my love!! Time to get ready for bed, have an early interview in the morning. Have a cozy night babes, hugs! <3

11 reaktioner på “CHANGE OF PLANS”

 • Andrea says:

  Great news! Are you going to travel with him or how are you planning to do it? Would be nice if you could share your thoughts on this with us! Kiss xx

  • Janni says:

   I know, can’t wait! I guess I will travel with him sometimes and to some places, like always. :-) I won’t be able to join him on every trip but for sure on some of them. Guess I have to start jumping too… ;-) Hugs! <3

 • Maria says:

  Shit va kul att han har bestämmt sig för att dra igång igen! Kommer följa hans resa tillbaka med spänning ☺️

 • Sofie Ahlqvist says:

  Ja va kul! Du borde också testa på “parkåkning”, det är sjukt kul! Brukar köra hammarbybacken när vi är här i Sthlm men den är inte så mycket att hänga i granen men annars är vi i Åres park jag och Niclas och shreddar. Behövs mer tjejer till parken dessutom!:)

  Kramar,
  Sofie

  • Janni says:

   Haha får se om jag vågar, har åkt lite rails osv men fy faaan vad jag tycker det är läskigt med hopp haha! ;-) Kram!

 • Lisa says:

  ÄNTLIGEN!!

 • Lisa says:

  Varför syns inte all text när jag kommenterar? :(

  • Janni says:

   Hmm, konstigt!? Ingen aning, så brukar det aldrig bli! Försök igen, funkar det inte får jag säga till teknikern! ;-) Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.