COSMO MORNING

janni-deler-cosmo-finlandDSC_1021
janni-deler-cosmo-finlandDSC_1026
janni-deler-cosmo-finlandDSC_1022

Sunny morning and a breakfast meeting with Cosmo Finland!

Hej på er! Imorse blev det frukost-date igen, den här gången på Hotel Diplomat med finska Cosmopolitan. En grymt härlig intervju så det ska bli kul att se när det är klart. :-) Glömde helt fota frukosten men fy f*n vad gott det är med svensk hotellfrulle haha! Nu kom jag precis till Miras jobb och ska jobba undan lite, skönt att sitta på ett kontor för en gångs skull. Ha en fin måndag så hörs vi snart, puss! <3

//Hey babes! This morning I had another breakfast date, this time at Hotel Diplomat with the finish magazine Cosmopolitan. A great interview so I can’t wait to see the result. :-) Totally forgot to take pictures of the food but holy moly how I love swedish hotel breakfast haha! Just got to Mira’s office and will get some work done, nice to be in an office for once. Have a great monday and I’ll talk to you soon, hugs! <3

10 reaktioner på “COSMO MORNING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.