DOUBLE BREAKFAST

janni-deler-egg-kaviar-sandwichDSC_0370

My breakfast number two today, favorite sandwich with egg and swedish kaviar.

God morgon fina ni! Vilken sjukt härlig morgon jag har haft!! Angelica drog med mig på ett morgonpass med cirkelträning på Odenplan Fight Gym, jag är hooked… Riktigt svettigt, riktigt tufft och bara riktigt kul! Fick i mig en smoothie med granola innan passet och nu har jag precis slängt i mig den här mackan, älskar ägg och kaviar. Vet att många har svårt för kaviar men jag får inte nog. ;-) Nu måste jag springa, har massor att bocka av idag så nu kör vi! Puss, ha en härlig dag <3

//Good morning lovelies! What an amazing morning I’ve had!! Angelica invited me for a morning workout with a circuit session at Odenplan Fight Gym, I’m hooked… So sweaty, so tough and just so much fun! Had a smoothie with granola before the workout and now I just had this sandwich, love eggs and swedish kaviar. I know lots of people have a hard time eating swedish kaviar (especially if you’re not from Sweden) but I can’t get enough. ;-) Time to run, have a lot to do today so let’s go! Hugs, have a great day <3

11 reaktioner på “DOUBLE BREAKFAST”

Leave a Reply

Your email address will not be published.