LASER GLASSES

janni-deler-laser-medicusDSC_1219
janni-deler-laser-medicusDSC_1223
janni-deler-laser-medicusDSC_1220

Scary laser-session at Stockholm Medicus with my friend lasering me…

Nu blev ni chockade va? Haha, brukar ju inte skriva om sånt här men jag tänkte att någon av er kanske har samma problem som jag. Jag har alltså gått och gjort laserbehandlingar för att ta bort håret under armarna ett bra tag, första gången var några år sedan men sen har jag inte gjort det så kontinuerligt eftersom jag nästan alltid är brun (vilket man inte får vara när man ska göra det). Jag har alltid haft problem med just det området, när jag var yngre hatade jag att ha på mig linne för jag kände mig obekväm eftersom jag alltid hade små svarta prickar även om jag rakat mig samma dag. När jag gör det här blir min hud helt slät, precis som det ser ut på alla andra “vanliga” när dem precis har rakat sig. Kostar en del men jag tycker det är så värt att få bort det och känna mig bekväm även i linne och sen att slippa tänka på att raka sig varannan dag! Försvinner mer och mer för varje gång. Sen är det ett plus att min härliga tjejkompis jobbar där och lasrar hehe. ;-) Bara fråga på om det är något ni undrar eller om ni känner igen er. <3

//Now you’re chocked huh? Haha, I usually never write about these kind of things but maybe some of you have the same problem as I do. I’ve done laser hair removal to take away the hair under my armpits for a while, first time was a few years ago but I’ve been pretty bad at doing it continuously since I most of the time have a tan (which you can’t have when you’re about to do it). I’ve always had problems with this area, when I was younger I hated to wear a tank top since I didn’t feel comfortable with the small black dots that appeared even if I shaved the same day. When I do this my skin turns out smooth, just as it looks like on all the other “normal” people when they’ve just shaved. It costs a bit but I think it’s so worth it to feel comfortable in a tank and then of course to not think about shaving every other day! Every time you do it you get less hair. Then of course it’s always fun when your amazing girlfriend works there and doing the laser hehe. ;-) Just ask if there’s anything you wonder about or if you just know what I mean. <3

23 reaktioner på “LASER GLASSES”

 • Rebecka says:

  Jag har precis samma problem!! Jag är väldigt prickig och mörk under armarna när jag har rakat eller epilerat som ej försvinner. Det ser alltid ut som att jag har hår under armarna fast jag ej har det. Detta är något som är väldigt jobbig, jag precis som du, känner mig väldigt obekväm att gå i linnen, speciellt när man ska träna. Jag har alltid en T-shirt på mig som täcker mina armhålor när jag lyfter armarna.
  Jag vet inte vad jag ska göra åt detta, då jag är en nybliven student och ej tjänar de pengar som ex du gör och kan göra sådana laserbehandlingar.

  • Janni says:

   Förstår precis hur du känner dig, såklart blir det svårt med en tight budget… Men, prova epilera ett tag, har hört att det ska bli bättre efter man hållt på ett tag! Lycka till fina du, stor kram! <3

 • Vilken bra ide för dem som lider av hårväxt under armarna. Jag har en kompis som är född med hormonfel så hon fick aldrig hår under armarna & har det inte än idag & det är endast under armarna & hon har världens tjockaste & finaste hår på huvudet. Man blir avis!
  Mvh http://starby.devote.se

 • sabina says:

  Har samma problem. Det är riktigt irriterande att man måste raka sig varje dag. Jobbigaste är på sommaren när man nästan alltid har linnen och klänningar. Det är riktigt irriterande för huden och leder bara till fler besvär.
  Hur många behandlingar behöver man?

  • Janni says:

   I know… Så irriterande och jobbigt om man glömmer speciellt! ;-) Ca 6-8 behandlingar men det beror helt på ens egen kropp, så man får prova och se! Kram <3

 • Val says:

  Yup, I do the same thing (underarms especially– makes life soo much easier)! And, still get a little freaked out every time…something about the whole “laser” thing :)

 • Elina says:

  Jag har precis samma problem! Får raka mig ständigt men då blir huden irriterad istället och prickig… Har aldrig sett laser som ett alternativ men nu borde jag kanske fundera på det.. Men om jag får fråga så hur mycket kostar en gång för dig? :)

 • Sandra says:

  Jag kör också laser fast på bikinilinjen. Det är så skönt att slippa vaxa för det gör ju så fruktansvärt ont. Det är värt varenda krona. :)

 • Linnea says:

  åhh jag skulle också gjort det plus benen om man hade haft råd:) Men faktiskt så blev det bättre när jag började epilera mig under armarna.

 • Ellen says:

  Den metoden verkar jättebra :D

 • Sara says:

  Hej! Får jag fråga en sak? Ofta verkar du lite nonchalant när det gäller utseendefrågor. Typ att jag sysslar inte med sånt här, har inte så bra koll, är inte så intresserad osv.

  Men så kommer det fram; brösten, laser, spraytan, ögonbrynen mm. Menar inget illa mest en nyfiken fråga, men är du aldrig orolig att någon ska läsa det och bara oj hon tänker aldrig på sitt utseende och ändå ser hon ut sådär. Eller är det det som är meningen? Jag hade tyckt som läsare att det var skönare om man fick reda på alla behandlingar hit och dit istället för att bara se resultatet. Hänger du med? Så slipper många, framför allt yngre (för att inte nämna mig själv!) få en annan uppfattning. Då är det uppfriskande med någon som är ärlig med alla behandlingar och säger att jag gör det för att jag vill. Med dig verkar det lite som att du inte vill lyfta fram sådana saker, “för att du inte är sån” (som du skrev med brösten) men samtidigt gör du ju grejerna.. Så uppenbarligen är du ju “sån”..

  Förstår du vad jag menar? Började tänka lite såhär på kvällen bara. Att överallt i media får man alltid se perfekta människor och att det är kul när folk är ärliga (inget kissie-fan direkt men hon är ju iallafall ärlig ang. alla hennes operationer.. Haha.) Hoppas du inte tar illa upp, menar mer att ibland är det mer än vad ögat ser!

  • mari says:

   Spot on! Holder med….

  • Janni says:

   Hej Sara! Självklart får du fråga, jag har nog uttryckt mig fel då om du har tagit det på det sättet.
   Jag vill se bra ut (det vill nog dem flesta hehe), och skriver om allt jag gör (spraytan, ögonbryn, laser), det jag menar är att jag aldrig har varit intresserad av smink och hår, alltså det jag kallar “beauty”. Jag spraytannar mig ofta för att slippa just sminka mig, färgar bryn/fransar för att slippa (tar dock hjälp med det då jag inte kan det själv). Jag vill mer än gärna kunna mer och lära mig, jag har bara inte intresset av smink. Är du med hur jag menar då?

   Jag har nog inte tänkt så riktigt, jag tänker på mitt utseende och det hoppas jag att ni förstår, spraytan kommer in här igen som jag skriver om så ofta haha! Ang brösten så har jag aldrig nekat att jag gjort det, gjorde det innan jag ens började blogga och jag vill inte skapa någon “hets” om att man ska göra det, svarar alltid på frågor och kommentarer ang det men vill inte skriva mer än så. Det hoppas jag du respekterar.

   Jag tar absolut inte illa upp, tror kanske jag har uttryckt mig otydligt isåfall men smink/hår är något jag aldrig varit intresserad av och kan väldigt lite om, så jag tar genvägar för att slippa lära mig helt enkelt. ;-) Jon säger ofta att jag är som en kille, just för att jag blir klar på 10 min om man ska iväg på kvällen så som du förstår lägger jag inte ner så mycket tid på smink osv. Kram fina du, hojta till om det är något mer du vill ha svar på! <3

   • Johanna says:

    Måste säga att jag instämmer med “kritiken” som hon som skrev kommentaren i första läget gav, men vill också ge dig att du här gav ett ärligt, sakligt och bra svar! Härligt med människor som kan svara moget på kritik och inte tar allt som ett personligt påhopp!

    • Janni says:

     Jag förstår, har helt enkelt varit otydlig i vad jag menar! :-) Och självklart tar jag det inte som ett påhopp, känns bättre att förklara hur det är än att ta åt sig tycker jag! Kram!

   • Sara says:

    Jag måste hålla med om att jag också blev imponerad av ett trevligt svar, är själv fruktansvärt dålig på att ta kritik, haha. Nej men är glad att du förstår, började bara tänka lite för du är ju jättesnygg och vita tänder, brun hy och snygga bröst vill ju alla ha men att man behöver en påminnelse ibland att inte alla föds sådana liksom :P Och tycker verkligen att om det är något man är missnöjd över och vill göra något åt det så ska man verkligen inte tänka på vad andra tycker!

 • Linn says:

  Jag har funderat väldigt mycket och länge på att göra detta på bikinilinjen. Jag har mycket problem där med irriterad hud och röda prickar. Det blir riktigt jobbigt under sommarhalvåret. Jag har dock inte vågat. Funderar mycket på om det finns några risker med behandlingarna. Hur mycket vet man egentligen om det. Man har väl inte gjort sådan behandlingar så länge. Det kanske dyker upp biverkningar senare. Hur tänker du kring det? Kanske vet du mer om detta än mig. Tycker det är svårt att hitta information som är oberoende.

  • Janni says:

   Jag förstår dig… Tror inte det finns någon risk, du kan få lite utslag/bli svullen precis efter men det är inget jag märkt av. Så jag kör på, tror dem har gjort massa tester men man kan ju aldrig vara säker! Det är nog ingen fara! :-) Kram! <3

 • Weronika says:

  I have the same problem, but whats mostly bothering me is my bikini area, since I was a professional swimmer I was in the water, which means wearing the swimsuit every day, sometimes even twice a day, now I’m after 3 session of diode laser (I’m not done yet) and I already see results. Like You said its quite expensive, but thats the best investment I’ve done in my life ;)

  PS I love Your posts and video blogs. Thank You for doing wonderful job.

Leave a Reply

Your email address will not be published.