PLAYA ES CAVALLET

janni-deler-selinas-ibizaDSC_1537
janni-deler-selinas-ibizaDSC_1540
janni-deler-selinas-ibizaDSC_1548
janni-deler-selinas-ibizaDSC_1572
janni-deler-selinas-ibizaDSC_1561
janni-deler-selinas-ibizaDSC_1577
janni-deler-selinas-ibizaDSC_1573
janni-deler-selinas-ibizaDSC_1542
janni-deler-selinas-ibizaDSC_1587
janni-deler-selinas-ibizaDSC_1794

A full day on the beach yesterday!

God morgon! Igår körde vi en heldag på stranden, vi åkte till El Chiringuito som är en restaurang/strandställe. Det vi inte visste var att det halvt var en nudiststrand så folk låg och solade och badade nakna… Kändes lite ovant haha! Men många hade badkläder också så vi var inte helt udda. ;-) Superfint och härligt, det var perfekt temperatur för mig som oftast inte orkar sola när det är varmt. Badade, drack smoothies och bara njöt helt enkelt! Nu har vi precis ätit frukost, det skulle regna idag men solen skiner fortfarande så vi går nog ner till stranden igen. Ha en fin söndag babes så hörs vi snart! <3

//Good morning! Yesterday we had a full beach day, we went to El Chiringuito that’s a restaurant/beach place. The one thing we didn’t know was that it was a nudist beach so people around us were tanning and swimming naked… Felt pretty unusual haha! But there was lots of people wearing bathing suits as well so we weren’t so of. ;-) Super beautiful and nice, the temperature was just perfect for me who usually never can stay in the sun when it’s too hot. We went in the water, had smoothies and just enjoyed! Now we just had breakfast, it was supposed to rain today but the sun is still shining so I’m guessing we’re going down to the beach again. Have a great sunday babes and I’ll talk to you soon! <3

8 reaktioner på “PLAYA ES CAVALLET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.