MINI PLANE

janni-deler-mini-planeDSC_1305
janni-deler-mini-planeDSC_1312
janni-deler-mini-planeDSC_1330
janni-deler-mini-planeDSC_1374
janni-deler-mini-planeDSC_1378
janni-deler-mini-planeDSC_1369
janni-deler-mini-planeDSC_1397
janni-deler-mini-planeDSC_1387
janni-deler-mini-planeDSC_1431
janni-deler-mini-planeDSC_1438
janni-deler-mini-planeDSC_1442
janni-deler-mini-planeDSC_1452

Yesterday’s surprise, a small plane straight to Ibiza…

Ja det var alltså såhär vi åkte igår, blev inte lite chockad när jag fick reda på det… Jon är galen, men det vet ni vid det här laget. ;-) Vi åkte hit med två vänner från Monaco, och det var vi som fick plats i det här lilla planet haha! Var lite rädd i början men det släppte när vi var uppe i luften, vi flög högt upp och det gick snabbt hit till Ibiza, tog bara ca 1h 20min. Häftig upplevelse och jag förstår ibland inte vad jag får vara med om, känns som en film ibland. Nu ska vi sola och bada lite mer, puss så länge! <3

//Well this was our ride yesterday, got pretty chocked when I got to know how we were going… Jon is crazy, but you know that by now. ;-) We went here with two friends from Monaco, and that’s all we could fit in this little plane haha! Was a bit scared in the beginning but it got better when we were up in the air, we flew high up and it went really fast to Ibiza, just 1h 20 min. Cool experience and sometimes I really can’t understand all the things I get to do, feels like I’m in a movie sometimes. Time for some more tanning and swimming, hugs babes! <3

19 reaktioner på “MINI PLANE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.