BACK FOCUS

janni-deler-ohmycroptop-dressDSC_1704
janni-deler-back-focusDSC_1686
janni-deler-back-focusDSC_1689
janni-deler-ohmycroptop-dressDSC_1678
janni-deler-ohmycroptop-dressDSC_1712
janni-deler-back-focusDSC_1691
janni-deler-ohmycroptop-dressDSC_1702

Dress from OhMyShorts.com (here!)

Snart ska jag sluta med alla strand/hav-bilder… ;-) Finns ju sååå många ställen att fota på här bara! Några tjejer från Barcelona kontaktade mig och hade en sjukt ball hemsida, hittade den här klänningen och blev kär. Enkel och svart framifrån och grymt snygg i ryggen, I like! Sista kvällen här nu och vi kom precis hem, har varit i gamla stan och kollat runt, ätit middag på favorithaket och nu ska jag packa iordning innan det blir film. Finns verkligen två sätt att göra Ibiza på, vi har haft det helt fantastiskt och inte varit på en enda nattklubb. Ibiza är så mycket mer har jag märkt nu! Puss på er, ha en fin kväll <3

//I will soon stop with all the beach/sea-pics… ;-) There’s just sooo many places here to take photos at! Some girls from Barcelona contacted me and had a really cool website, found this dress and fell in love. Simple and black in the front and so cool in the back, I like! Our last night here and we just got back to the hotel, we went to the old town where we walked around, had dinner at our favorite place and now I have to pack my stuff before it’s time for a movie. There’s really two ways of doing Ibiza, we’ve had an amazing time here and haven’t been to a single nightclub. Ibiza is just so much more and I got to know that during this trip! Hugs babes, have a cozy night <3

5 reaktioner på “BACK FOCUS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.