EL CHIRINGUITO

janni-deler-elchiringuitoDSC_1599
janni-deler-elchiringuitoDSC_1606
janni-deler-elchiringuitoDSC_1607
janni-deler-elchiringuitoDSC_1610
janni-deler-elchiringuitoDSC_1619
janni-deler-elchiringuitoDSC_1622
janni-deler-elchiringuitoDSC_1628
janni-deler-elchiringuitoDSC_1633
janni-deler-elchiringuitoDSC_1636
janni-deler-elchiringuitoDSC_1641
janni-deler-elchiringuitoDSC_1642
janni-deler-elchiringuitoDSC_1647
janni-deler-elchiringuitoDSC_1651

Lunch at the “El Chiringuito” -restaurant, so much tasty food!

Hett lunchtips om ni åker till Ibiza, det här var alltså stranden vi åt på första dagen. Goda daiquiris, tryffel på det mesta (muuums) och typ den godaste kycklingsallden jag ätit! Perfekt paus efter några timmar på stranden, sen är det skönt att man bara kan gå tillbaka och lägga sig i solen när man är klar. Som sagt, finns så många bra matställen här så man försöker hinna med så mycket som möjligt. Får se var vi hamnar idag… Hoppas ni mår bra, puss! <3

//Great lunch tip if you ever go to Ibiza, this was at the beach we had lunch the first day. Great daiquiris, truffle on almost everything (yuuum) and one of the best chicken salads I’ve ever had! Perfect pause after a few hours at the beach, then it’s nice to be able to just go back out and lay down in the sun when you’re done. As I’ve said, there’s so many good food places here so we try to go to as many as possible. We’ll see where we end up today… Hope you guys have a great day, hugs! <3

14 reaktioner på “EL CHIRINGUITO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.