LAST IBIZA MORNING

janni-deler-DSC_1978
janni-deler-DSC02179

Last morning on this balcony, time for us to fly over to Marbella!

Att vakna upp till den här utsikten… Magiskt! Man tror ju nästan att den bilden på mig är tillgjord, men jag har gått ut varje morgon och bara kollat och njutit och märkte inte ens att Jon tog kort. Har som ni förstår varit underbart att vara här, kan varmt rekommendera Hard Rock Hotel. Ligger mitt på stranden, nära till butiker och restauranger och väldigt fina rum! Dags att dra mot flyget, god morgon föresten! <3

//To wake up to this view… Magical! You could almost think this picture on me is prepared, but I’ve been going out on the balcony every morning and just looked around and enjoyed the view so I didn’t even notice when Jon took this shot. As you’ve probably understood we’ve had an amazing time here, I really recommend Hard Rock Hotel. It’s placed right on the beach, close to stores and restaurants and the rooms are really nice! Time to head over to the airport, oh and good morning by the way! <3

5 reaktioner på “LAST IBIZA MORNING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.