HEAD STAND

janni-deler-headstandDSC_1802
janni-deler-headstandDSC_1805 copy

Always get restless on the beach, perfect time to practice on my head stand!

God morgon! Sista dagen här idag, hade en sån jäkla skön dag igår. Har hittat ett nytt favoritmatställe, ska berätta om det sen! Idag blir det stranden igen fast den där vi bor, sjukt fin den också. Bättra på brännan lite haha! Jag blir så otroligt rastlös när man ligger på stranden, önskar att vi hade strandtennis eller något men har inte hittat det. Övade på huvudstående istället, man måste verkligen fokusera alltså. Upp kom jag iallafall, har inte övat på riktigt länge nu men jag har det i mig fortfarande. ;-) Nu är det dags för sol och bad igen, hörs sen! <3

//Good morning! Last day here today, had a perfect day yesterday. Found a new favorite food place, will tell you about it later! Today we’ll go to the beach again but to the beach we stay at, it’s so beautiful too. Need to work on my tan a bit haha! I always get so restless when I’m at the beach, wish we had some beach tennis but we haven’t found it. Practiced on my headstand instead, you really need to focus. At least I got up, haven’t done it in so long but I still got it in me. ;-) Time for some sun and swim again, talk to you soon! <3

7 reaktioner på “HEAD STAND”

Leave a Reply

Your email address will not be published.