ESPAÑOL

janni-deler-spanish-lookDSC_2079
janni-deler-spanish-lookDSC_2107
janni-deler-spanish-lookDSC_2109
janni-deler-spanish-lookDSC_2089
janni-deler-spanish-lookDSC_2115
janni-deler-spanish-lookDSC_2120

Imso.com top (here!)/ Old skirt from Spain/ Glitter pearl ring/ Céline bag/ River Island shoes (here!)

Jag hade glömt bort en look vi fotade på Ibiza, så det här blir den sista istället. ;-) Kände mig väldigt spansk passande nog, håller ni med? Alla dessa smågator, man blir ju lite smått kär i alla de här ställena man får se. Vill bara gå runt i alla olika städer och kolla runt, fota och njuta. Här i Marbella känns det som hemma, har ju varit här så otroligt mycket senaste åren. Borde egentligen bara flytta hit! ;-) Ikväll blir det lugnt, vi har blivit ett riktigt pensionärspar jag och Jon. Antar att det är för att man flänger runt så mycket jämt så när man väl har ett hem vill man bara kolla film och laga mat. Älskar det! Ha en fin kväll hjärtan! <3

//I’ve forgotten about this look we shooted in Ibiza, so this is the last one instead. ;-) Felt very spanish and it suited pretty well for the location, don’t you think? All these small streets, I fall on love in all these places I get to see. Just want to walk around in different cities and look, take pictures and enjoy. Here in Marbella it feels like home, I’ve been here so much the last couple of years. Should just move here already! ;-) Tonight will be a calm one, we’ve turned out the be an old couple. Guess it’s because we most of the time travel around so much so when we finally have a home we just want to watch a movie and cook food. Love it! Have a great night babes! <3

12 reaktioner på “ESPAÑOL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.