Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:57 | October 9, 2014

ESPAÑOL

janni-deler-spanish-lookDSC_2079janni-deler-spanish-lookDSC_2107janni-deler-spanish-lookDSC_2109 janni-deler-spanish-lookDSC_2089janni-deler-spanish-lookDSC_2115janni-deler-spanish-lookDSC_2096 copyjanni-deler-spanish-lookDSC_2113janni-deler-spanish-lookDSC_2116janni-deler-spanish-lookDSC_2111janni-deler-spanish-lookDSC_2120

Imso.com top (here!)/ Old skirt from Spain/ Glitter pearl ring/ Céline bag/ River Island shoes (here!)

Jag hade glömt bort en look vi fotade på Ibiza, så det här blir den sista istället. ;-) Kände mig väldigt spansk passande nog, håller ni med? Alla dessa smågator, man blir ju lite smått kär i alla de här ställena man får se. Vill bara gå runt i alla olika städer och kolla runt, fota och njuta. Här i Marbella känns det som hemma, har ju varit här så otroligt mycket senaste åren. Borde egentligen bara flytta hit! ;-) Ikväll blir det lugnt, vi har blivit ett riktigt pensionärspar jag och Jon. Antar att det är för att man flänger runt så mycket jämt så när man väl har ett hem vill man bara kolla film och laga mat. Älskar det! Ha en fin kväll hjärtan! <3

//I’ve forgotten about this look we shooted in Ibiza, so this is the last one instead. ;-) Felt very spanish and it suited pretty well for the location, don’t you think? All these small streets, I fall on love in all these places I get to see. Just want to walk around in different cities and look, take pictures and enjoy. Here in Marbella it feels like home, I’ve been here so much the last couple of years. Should just move here already! ;-) Tonight will be a calm one, we’ve turned out the be an old couple. Guess it’s because we most of the time travel around so much so when we finally have a home we just want to watch a movie and cook food. Love it! Have a great night babes! <3


12 kommentarer12 kommentarer om “ESPAÑOL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad använder du för objektiv på dessa bilder? riktigt snyggt!

  Reply
 • 20mm f,18 och 50mm f,18, körde på två olika. :-) Kram!

  Reply
 • Oh my! This is definately the best summer outfit. I love it, you look stunning!

  Reply
 • Thanks babe! <3 Hugs!

  Reply
 • What a breathtaking look! Red suits you so well :)

  http://joliejanine.blogspot.com

  Reply
 • Thanks sweetie! <3

  Reply
 • Så himla fin :)

  Reply
 • Hej snyggaste Janni!

  Jag antar att du är expert på internetshopping!
  Jag har varit inne på Sheinside och kikat på lite klänningar och en kjol (som din blåa blommiga kjol fast rosa) och jag undrar bara om det är från den hemsidan du köpt det? Isåfall, var den bra? Ser det ut som på bilderna och hur är storlekarna? Själv tycker jag alltid att det är så himla krångligt att beställa, men det är ju så snyggt så jag måste ha det haha!

  Fortsätt som du gör på bloggen, du är grym!
  Kram! :D

  Reply
 • Hej fina du! Haha expert vet jag inte men jag gör det ganska ofta… ;-) Har aldrig beställt där ifrån men ska göra det snart tror jag! Jag beställde den från Choies.com men gissar att det är samma. Den var super, normal i strl och ser ut som på bilden. Lycka till söta, kram! <3

  Reply
 • så sjukt fin!!

  Reply
 • Amazing pictures and outfit!
  Really a good look for you.
  Enjoy your time there x

  Reply
 • Vilken skönhet :)

  Reply