MIXED BREAKFAST

janni-deler-passion-breakfastDSC_2053
janni-deler-passion-breakfastDSC_2054
janni-deler-passion-breakfastDSC_2050

Acai bowl and an alkaline smoothie!

God morgon babes! Hoppas ni sovit gott? Här är det sjukt mörkt på morgonen, när man vaknar vid 07.30 är det kolsvart ute… Men nu börjar det bli ljusare, åt frukost framför tvn idag. Önskar att jag hade maten på bilderna, men det var från Passion på Ibiza. Saknar det stället! Åt acai bowl och en smoothie som var grym, försökte göra en liknande smoothie imorse men hade inget hemp protein så jag slängde i blåbär istället. Blev riktigt god! Ska snart möta upp Edita och ta en prommis på stranden, så vi hörs sen. Puss! <3

//Good morning babes! Did you have a good nights sleep? It’s so dark here in the morning, when I wake up at 07.30 it’s pitch-black out… But now it’s starting to brighten up, had breakfast in front of the tv. Wish I had this food tough but it was at Passion in Ibiza. Miss that place! Had acai bowl and a smoothie that was amazing, tried to do a similar today but didn’t have any hemp protein so I added some blueberries instead. Turned out really tasty! Will soon meet up with Edita and take a walk on the beach, so I’ll talk to you soon. Hugs! <3

9 reaktioner på “MIXED BREAKFAST”

 • Hanna says:

  Hur redigerar du dina bilder? Du har alltid ett så himla fint ljus som ligger över, en slags ton som finns på alla bilder. Kram

  • Janni says:

   Redigerar i Lightroom och har lite olika filter jag lägger på, sen är det bara öva och öva mera så hittar man sitt sätt. :-) Stor kram! <3

 • Alan says:

  Ojdå! USA börjar kännas så B för mig liksom… Kenza plus Scarlett Johansson är för övrigt lika med Lisa Tellbe (:

 • Laura says:

  Ser riktigt gott ut! Frukost är verkligen en av mina stora favoriter och finns inget bättre än att göra iordning och god, nyttig och hälsosam frukost! Man får vara glad att man tog tag i sig själv och valde det hälsosamma livet istället och lyckades gå ner 74 kilo på köpet också.
  Fantastiskt fina bilder!

 • Lali says:

  Yummie, that looks sooo good.
  Happy weekend, Lali

 • Henna says:

  Det ser ut såå bra! Hoppar vi hade mera likadana ställen här också! Har du någon tips för tandblekning, vilka produkter du använder? :)

  • Janni says:

   Jag har inte blekt tänderna på länge så jag vet tyvärr inte, men sist jag gjorde det så gjorde jag det på en salong. :-) Smilesthlm! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.