Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:25 | October 10, 2014

MIXED BREAKFAST

janni-deler-passion-breakfastDSC_2053janni-deler-passion-breakfastDSC_2054janni-deler-passion-breakfastDSC_2050

Acai bowl and an alkaline smoothie!

God morgon babes! Hoppas ni sovit gott? Här är det sjukt mörkt på morgonen, när man vaknar vid 07.30 är det kolsvart ute… Men nu börjar det bli ljusare, åt frukost framför tvn idag. Önskar att jag hade maten på bilderna, men det var från Passion på Ibiza. Saknar det stället! Åt acai bowl och en smoothie som var grym, försökte göra en liknande smoothie imorse men hade inget hemp protein så jag slängde i blåbär istället. Blev riktigt god! Ska snart möta upp Edita och ta en prommis på stranden, så vi hörs sen. Puss! <3

//Good morning babes! Did you have a good nights sleep? It’s so dark here in the morning, when I wake up at 07.30 it’s pitch-black out… But now it’s starting to brighten up, had breakfast in front of the tv. Wish I had this food tough but it was at Passion in Ibiza. Miss that place! Had acai bowl and a smoothie that was amazing, tried to do a similar today but didn’t have any hemp protein so I added some blueberries instead. Turned out really tasty! Will soon meet up with Edita and take a walk on the beach, so I’ll talk to you soon. Hugs! <3


9 kommentarer9 kommentarer om “MIXED BREAKFAST”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hur redigerar du dina bilder? Du har alltid ett så himla fint ljus som ligger över, en slags ton som finns på alla bilder. Kram

  Reply
 • Redigerar i Lightroom och har lite olika filter jag lägger på, sen är det bara öva och öva mera så hittar man sitt sätt. :-) Stor kram! <3

  Reply
 • Ojdå! USA börjar kännas så B för mig liksom… Kenza plus Scarlett Johansson är för övrigt lika med Lisa Tellbe (:

  Reply
 • Haha what?

  Reply
 • Ser riktigt gott ut! Frukost är verkligen en av mina stora favoriter och finns inget bättre än att göra iordning och god, nyttig och hälsosam frukost! Man får vara glad att man tog tag i sig själv och valde det hälsosamma livet istället och lyckades gå ner 74 kilo på köpet också.
  Fantastiskt fina bilder!

  Reply
 • Oj, bra jobbat fina du!!! <3

  Reply
 • Yummie, that looks sooo good.
  Happy weekend, Lali

  Reply
 • Det ser ut såå bra! Hoppar vi hade mera likadana ställen här också! Har du någon tips för tandblekning, vilka produkter du använder? :)

  Reply
 • Jag har inte blekt tänderna på länge så jag vet tyvärr inte, men sist jag gjorde det så gjorde jag det på en salong. :-) Smilesthlm! Kram!

  Reply