FROM ABOVE

janni-deler-spanish-lookDSC_2101

Finally have a new lens to play around with, just love it!

Ni kanske har märkt att jag har fotat med en ny vinkel senaste tiden, har alltså ett nytt objektiv till min Nikon och jag ääälskar det! Det är 20mm och man får med så otroligt mycket mer i bilden och en helt annan känsla, så sjukt kul att försöka lära sig vidvinkel-objektiv! Har kikat runt massor och äntligen hittat det jag letat efter. Behöver inte backa som en galning eller ställa mig upp varje gång jag ska fota maten, väldigt smidigt… ;-) Har ni märkt skillnad? Nu ska jag kolla tv-serien Lost igen, har regnat här under dagen för första gången på länge så det känns okej haha! PUSS <3

//You may have noticed that my latest posts have been in another angle, I have a new lens for my Nikon and I loooove it! It’s a 20mm and you get so much more in the picture and a whole new feeling, it’s so fun to get to know how to use a wide angle lens! I’ve been looking around for one for a long time and finally found the one. Don’t need to back up like crazy or stand up everytime I want to take a picture of my food, really nice… ;-) Have you noticed any difference? Time to get back in the TV-serie Lost again, it’s been raining here today for once so it feels more ok haha! HUGS <3

16 reaktioner på “FROM ABOVE”

 • fashiond' says:

  Jättefin bild!

 • Temi Truly says:

  Your pictures are great! Good choice on your new lens!

  ❤ Temi Truly
  New Blog Post: Summer Nail Looks

 • Crille says:

  Du borde kolla in serien suits istället för lost. Mycket snyggare kläder, hörs ju på namnet hehe. Bra blogg och fina bilder!

 • Emma says:

  Ja jag har märkt skillnad, superfina bilder! Som du säger får man med så mycket mer i bilden :) jag fotar mest med 50 mm men blir galen allt backande och att man knappt kan fota innomhus pga allt blir närbilder haha. Får nog bli att köpa ett vidvinkel snart. Får man fråga exakt vilket objektiv du har? bildkvaliteten är fantastisk :)

  • Janni says:

   Jag brukade också alltid använda 50mm så det är skönt att slippa backa… ;-) Jag har Nikkor 50mm f,18 :-) Kram!

 • sabina says:

  Blir verkligen enorm stor skillnad. Är själv ute för ett liknande objektiv. Vad kostade detta? O vilken bländare har den? :)

 • Johanna says:

  Alltså det är ju Jon som tar bilderna på dig lol. förövrigt, hur känns det att din pojkvän försörjer dig? Kan inte va så kul att glida på ett bananskal genom livet pga sin pojkvän? “jobbar som jons flickvän” usch.

  • Janni says:

   Haha hate much? Klart han/någon tar bilderna på mig men resten av bilderna tar jag. Min pojkvän försörjer inte mig, och även om han gjorde det vad har du med det att göra? Stör det dig? Jag har ett sjukt kul liv, bananskal eller inte. Vem har sagt “jobbar som Jons flickvän”? Det är inget jobb tjejen. Brukar inte svara på så här töntiga kommentarer men kände mig tvungen och om du stör dig så mycket på mig och mitt liv behöver du faktiskt inte klicka dig in här. Tvingar inte dig, känns onödigt att göra det om du ändå bara blir irriterad. Kram på dig!

   • Alexander says:

    Haha! Vem som helst fattar att du inte “jobbar” som Jons flickvän. Johanna är uppenbarligen ute för att provocera. Vi får hoppas att hon inte lyckades. Skit i att svara på internettroll, det är nämligen på så vis de förökar sig. Ha det gott!

 • Linda says:

  Har precis hittat hit efter ett tips från min syster.

  Jag har precis investerat i ett nytt kamerahus plus två objektiv, ett ruggigt bra macro som är guld värt för att fota inredningsdetaljer och smycken sen ett vidvinkel så att jag får med mer i bilden när det behövs. Skönt att slippa öppna ytterdörren och backa ut för att få med mer av hemmet bär jag fotar. ;)

  /Linda

 • Mariken says:

  Er det den her du har kjøpt: http://www.nikon.no/no_NO/product/nikkor-lenses/auto-focus-lenses/fx/single-focal-length/af-s-nikkor-20mm-f-1-8g-ed ? :D Og hvilket kamerahus har du? Så utrolig vakre bilder… Jeg vil og!

Leave a Reply

Your email address will not be published.