MARBELLA WALK

janni-deler-marbella-beachwalkDSC_2238
janni-deler-marbella-beachwalkDSC_2237
janni-deler-marbella-beachwalkDSC_2244
janni-deler-marbella-beachwalkDSC_2254
janni-deler-marbella-beachwalkDSC_2246
janni-deler-marbella-beachwalkDSC_2263
janni-deler-marbella-beachwalkDSC_2264
janni-deler-marbella-beachwalkDSC_2272
janni-deler-marbella-beachwalkDSC_2267
janni-deler-marbella-beachwalkDSC_2287

Yesterdays walk in Marbella, great beaches and places!

God morgon på er! Igår tog jag, Edita och Maria en prommis i Marbella stad istället för den gamla vanliga promenaden i Puerto Banus. Stränderna är så mycket finare där märkte jag, så ska vi till stranden något vill jag gå hit. ;-) Vädret vad halvbra igår, det började spöregna precis när vi gått klart så vi hade riktig tur. Undrar bara vad som händer med alla sandslott när det regnar så, ser ni hur sjuka grejer de kan göra med sand? Häftigt att se! Idag vill jag träna och sola lite, hoppas på bättre väder. En liten påminnelse till er att det är idag ni lånar ut er röst för en flicka kl. 11.00, här gör ni det: http://forhenne.plansverige.org/  PUSS! <3

//Good morning babes! Yesterday me, Edita and Maria took a walk in Marbella town instead of the usual walk in Puerto Banus. The beaches over there is so much better, so if we go to the beach some day I want to go there. ;-) The weather was pretty bad yesterday, when we got back to the car it started to rain heavily so we were lucky. I just wonder what happens with these sand buildings when it rains like that, can you see all the crazy things they can do with sand? Cool to see! Today I want to workout and get some sun, hoping for some better weather. A reminder about borrowing your voice to a girl today at 11.oo, you can do it here: http://forhenne.plansverige.org/  HUGS! <3

9 reaktioner på “MARBELLA WALK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.