CAN’T WALK

janni-deler-glute-workoutDSC_2321
janni-deler-glute-workoutDSC_2322
janni-deler-glute-workoutDSC_2323
janni-deler-glute-workoutDSC_2324
janni-deler-glute-workoutDSC_2331
janni-deler-glute-workoutDSC_2337
janni-deler-glute-workoutDSC_2338

So much fun and hard work with these babes yesterday, I can’t walk today…

God morgon! Känns som vi är här på tränings-/hälsocamp. Igår åkte vi till Alexandra och Idas hotell och vi tjejer körde ett rump-pass, fick till ett riktigt grymt pass. Känns idag kan jag lova… Kan inte gå normalt!! Men men, det är bara gilla läget. Älskar bilden på Ako med kameran, den ser så liten ut haha! Eller så är det han som är stor, jag vet inte. ;-) Idag ska vi köra hinderbana, får se om jag kan med min stackars rumpa men jag ska göra mitt bästa. Ska försöka få till någon outfit också så ni inte bara får träning här hehe. Puss på er! <3

//Good morning! Feels like we’re here at a training/health-camp. Yesterday we went to Alexandra and Ida’s hotel and us girls did an ass-workout, we got a great session. Can feel it today, I promise you that…. Can’t even walk normal!! Well, I somehow like it. Love the pic with Ako and the camera, it looks so small haha! It could be him that’s big, I’m not sure. ;-) Today we’re doing an obstacle course, we’ll see if I can do it with my sore ass but I will try to do my best. Will try to get you an outfit today as well so you get to see something else besides training hehe. Hugs babes! <3

2 reaktioner på “CAN’T WALK”

  • Elina says:

    Fina bilder! Men alltså jag är lite förvirrad hehe.. Var befinner du dig nu? Alltså i Stockholm? Eller Marabella? För Ida är väl där? Haha blir lire förvirrad bland alla semesterbilder, men är du i Marabella med Ida? På träningscamp?

    • Janni says:

      Haha förstår det.. ;-) Nu är jag i Marbella! Ida och Alexandra är här också och kör träningscamp, så vi hänger med på några pass. :-) Men vi är inte här med dem, hänger med dem ibland eftersom vi är här samtidigt för en gång skull. Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.