Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:42 | October 11, 2014

ORGANIC MARBELLA

janni-deler-organic-marketandfood-marbellaDSC_2290janni-deler-organic-marketandfood-marbellaDSC_2292janni-deler-organic-marketandfood-marbellaDSC_2293janni-deler-organic-marketandfood-marbellaDSC_2297janni-deler-organic-marketandfood-marbellaDSC_2295janni-deler-organic-marketandfood-marbellaDSC_2300janni-deler-organic-marketandfood-marbellaDSC_2302 copyjanni-deler-organic-marketandfood-marbellaDSC_2305janni-deler-organic-marketandfood-marbellaDSC_2307janni-deler-organic-marketandfood-marbellaDSC_2306janni-deler-organic-marketandfood-marbellaDSC_2311

Yesterdays lunch at Organic in Marbella!

Efter prommisen igår så skulle vi åka tillbaka hem, men när vi såg Organic som jag velat prova så länge så var vi tvungna att stanna för lite lunch. :-) Ni är ju många som frågar om tips här i Marbella och här är ett megatips! Man fick välja från en buffé vilket vi gjorde, tog 3 olika smoothies för att smaka och allt var toppen. Man kunde även shoppa lite mat och inredning om man ville, riktigt roligt koncept. Som ni ser öste regnet ner så vi stannade där inne ett tag och hade det mysigt. Kommer garanterat åka tillbaka hit! Puss <3

//After our walk yesterday we were supposed to drive back home, but when we saw Organic, a place I’ve been wanting to go to for so long, we had to stop for lunch. :-) A lot of you asks for tips here in Marbella and here’s a great one! You got to choose from a buffet which we did, took 3 different smoothies to taste and all of it was great. You could also do some food and furniture shopping, really fun concept. As you can see the rain was pouring outside so we stayed there for a while and just had a cozy time. Will for sure go back there! Hugs <3


9 kommentarer9 kommentarer om “ORGANIC MARBELLA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • That place looks so beautiful! :)
  Happy weekend, Lali

  Reply
 • Varför drar alla bloggare till bali nu? Väldigt 2010.

  Reply
 • Hej Johanna/Susanna. ;-) Jag åkte aldrig dit 2010 så får väl passa på nu… Kram!

  Reply
 • Såg riktigt gott och mysigt ut! :)

  Reply
 • Åh, vilket drömställe!!! Skulle nog kunna åka till Marbella bara för att besöka det där, haha! :) Kram!

  Reply
 • Vad mysigt att sitta på ett bra matställe medan regnet öser ute. Då kan man passa på att njuta extra när man äter. Ha en fortsatt trevlig kväll!
  Mvh http://starby.devote.se

  Reply
 • Hej!
  Vi på ActiveFitness vill hjälpa dig att lyckas bygga den starkaste versionen av dig själv! Bloggen specificerar sig alltså på fitness, hälsa och kost och ger tips på övningar vi själva utför dagligen! Kika in på vår blogg för mer info eller om du har frågor! Vi besvarar dem mer än gärna :)

  Reply
 • Det ser riktigt mysigt ut :D Älskar den där lite lantliga stilen!

  Reply
 • Vilket mysigt ställe! Maten ser underbart god och fräsch ut. En fråga… Hur är vädret på Marbella i november? Finns det bra vandringsmöjligheter i bergen och så?

  Ha en mysig söndag! :)

  Reply