Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:02 | October 14, 2014

ROOKIE

janni-deler-rookieDSC_2685janni-deler-rookieDSC_2658janni-deler-rookieDSC_2697janni-deler-rookieDSC_2681janni-deler-rookieDSC_2691janni-deler-rookieDSC_2703janni-deler-rookieDSC_2695 copyjanni-deler-rookieDSC_2689janni-deler-rookieDSC_2656

RayBan glasses/ Imso.com shirt (here!)/ Bershka skirt/ Céline bag/ Zara shoes (here!)

Här kommer dagens look, lite kallt här så det fick bli skjorta. Älskar tryck på ryggen, plagget blir lite mer speciellt direkt. Sen är den sjukt skön också! ;-) Har ätit lunch med pappa idag, han skulle tillbaka till Sverige så vi vinkade av honom. Tänkte träna med tjejerna senare idag också men det är bara glömma haha! Har ont i exakt hela kroppen, så vilodag deluxe. Ska iväg på ett möte senare bara men sen blir det soffan… Hoppas ni har en fin dag! <3

//Here’s today’s look, a bit cold here so I had to wear a shirt. Love prints on the back, the piece feels more special. And it’s really comfy as well! ;-) Had lunch with my dad today, he’s flying back to Sweden so we had a good bye lunch. My plan was to workout with the girls later today but I can forget about that haha! My entire body is sore so I will have a rest day deluxe. We have a meeting planned later on but that’s it, after that I will stay in the sofa all day… Hope you guys have a great day! <3


11 kommentarer11 kommentarer om “ROOKIE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • What a beautiful look! Love the shirt!

  xx Su http://fashiontwinstinct.blogspot.de/

  Reply
 • I’m in love with all of your bags seriosuly – and this one too!!

  http://www.kassandragoldofficial.com – Danish blogger, Miss World Denmark contestant and tv personality <3

  Reply
 • Sjukt snygga bilder & snygg outfit! Ha en skön kväll!
  Mvh http://starby.devote.se

  Reply
 • Åhh va fin outfit! :)

  Reply
 • Hei! Hvilken modell er solbrillene dine? Kjempe fine!

  Reply
 • Hej! Åh jag vet inte vad den heter, väldigt tunna och i metall iallafall. Sen tror jag att jag har minsta storleken. :-) Dålig koll, förlåt haha! Kram <3

  Reply
 • Love your “Rookie” shirt!!!

  ❤ Temi Truly
  New Blog Post: Summer Nail Looks

  Reply
 • This looks just great!

  Reply
 • Så himla fin outfit! (:

  Reply
 • Hej Janni!
  Jag kommenterade förut en fråga om privatekonomi och hur ni samsas om utgifter osv, du och din kille. Lyssnade precis på Michaela och Dashas podcast där du berättar att du ofta får kommentarer om pengar av folk som är avundsjuka och arga och som menar att du lever på Jon. Så jag vill passa på att be om ursäkt! Min kommentar var av rent nyfiket skäl då jag själv funderat mycket på ämnet om olika stora inkomster sedan jag och min f.d. kille planerade att flytta ihop, under en tid när jag tjänade betydligt mer än honom. Så jag menade absolut inget illa! Ville bara säga det och be om ursäkt, så du vet att jag absolut inte menade att klanka ner på dig! Du är ju en förebild, Janni :)
  Kram Jenny

  Reply
 • Hej Jenny, och vad gullig du är. <3 Jag förstår att folk är nyfikna men det finns olika sätt att lägga fram det på, antingen otrevligt och nervärderande eller bara att man faktiskt är nyfiken. :-) Så ingen fara!! Gör mig glad att höra, stor kram! <3

  Reply