ROOKIE

janni-deler-rookieDSC_2685
janni-deler-rookieDSC_2658
janni-deler-rookieDSC_2697
janni-deler-rookieDSC_2681
janni-deler-rookieDSC_2691
janni-deler-rookieDSC_2703
janni-deler-rookieDSC_2695 copy
janni-deler-rookieDSC_2689
janni-deler-rookieDSC_2656

RayBan glasses/ Imso.com shirt (here!)/ Bershka skirt/ Céline bag/ Zara shoes (here!)

Här kommer dagens look, lite kallt här så det fick bli skjorta. Älskar tryck på ryggen, plagget blir lite mer speciellt direkt. Sen är den sjukt skön också! ;-) Har ätit lunch med pappa idag, han skulle tillbaka till Sverige så vi vinkade av honom. Tänkte träna med tjejerna senare idag också men det är bara glömma haha! Har ont i exakt hela kroppen, så vilodag deluxe. Ska iväg på ett möte senare bara men sen blir det soffan… Hoppas ni har en fin dag! <3

//Here’s today’s look, a bit cold here so I had to wear a shirt. Love prints on the back, the piece feels more special. And it’s really comfy as well! ;-) Had lunch with my dad today, he’s flying back to Sweden so we had a good bye lunch. My plan was to workout with the girls later today but I can forget about that haha! My entire body is sore so I will have a rest day deluxe. We have a meeting planned later on but that’s it, after that I will stay in the sofa all day… Hope you guys have a great day! <3

11 reaktioner på “ROOKIE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.