CHIA PUDDING

janni-deler-chia-puddingDSC_2707
janni-deler-chia-puddingDSC_2716 copy
janni-deler-chia-puddingDSC_2716

Simple breakfast, make it in the evening and enjoy in the morning!

God morgon! Sista dagen med dåligt internet, ni ska bara veta vad jag kämpar här haha! Åt precis den här smarriga puddingen till frukost, så enkelt att göra och väldigt bra för kroppen. Igårkväll innan jag gick och la mig blandade jag 2 matskedar chiafrön med 1,5 dl mandelmjölk, lite kanel och rörde om. Täckte över glaset med lite folie och in i kylen över natten. Nu på morgonen stekte jag äpplen med kanel och toppade med, riktigt gott! :-) Perfekt om du är morgontrött, frukosten är klar när du vaknar och du kan toppa med vad som helst. Nu ska jag jobba undan lite när internet väl funkar. Puss! <3

//Good morning! Last day with bad internet, you should see me struggling with this haha! Just had this tasty pudding for breakfast, so easy to make and very good for you. Last night before I went to bed I mixed 2 tablespoons of chia seeds with 1,5 dl almond milk, added some cinnamon and mixed. Covered it with some foil and in the fridge over the night. This morning I fried some apples with cinnamon to top it with, really tasty! :-) Perfect if you’re tired in the morning, the breakfast is done when you wake up and you can top it whit whatever you like. Time to get some work done when internet finally works. Hugs! <3

22 reaktioner på “CHIA PUDDING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.