DINNER AT HOME

janni-deler-dinnerathomeDSC_2862
janni-deler-dinnerathomeDSC_2340
janni-deler-dinnerathomeDSC_2344
janni-deler-dinnerathomeDSC_2346
janni-deler-dinnerathomeDSC_2877
janni-deler-dinnerathomeDSC_2869

Dinner at home last night with these babes!

Nu är vi i London, har varit i en “skidbacke” hela dagen. Svårt att förstå men det var inomhus, Jon åkte skidor för första gången så det var kul! :-) Igårkväll bjöd vi hem Ida, Alexandra och Ako på middag, alltid mysigt att äta hemma och sen var det kul att visa dem huset. Här ser ni lite för er som inte sett innan, trivs som fisken i vattnet där. Känns som hemma! Supermysig middag och jag ville inte åka, alltid kul att hänga med gänget. <3 Nu ska vi ut på middag här i London, känns ändå gött att vara tillbaka. Hörs imorgon, puss!

//Now we’re in London, and we spent all day in a “ski slope”. Hard to understand but it was indoors, Jon went skiing for the first time so that was fun! :-) Last night we invited Ida, Alexandra and Ako for dinner, always cozy to have dinner at home and it was also fun to show them the house. You can see a bit of it here for you who haven’t seen it before, really like it there. Feels like home! Super cozy dinner and I didn’t want to leave, always fun to hang out with these people. <3 Time for dinner here in London, it feels great to be back here anyways. Talk to you tomorrow, hugs!

6 reaktioner på “DINNER AT HOME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.