Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:39 | October 16, 2014

JUMPSUIT

janni-deler-rooftop-jumpsuitDSC_2766janni-deler-rooftop-jumpsuitDSC_2819janni-deler-rooftop-jumpsuitDSC_2814janni-deler-rooftop-jumpsuitDSC_2771janni-deler-rooftop-jumpsuitDSC_2779janni-deler-rooftop-jumpsuitDSC_2798janni-deler-rooftop-jumpsuitDSC_2790janni-deler-rooftop-jumpsuitDSC_2795janni-deler-rooftop-jumpsuitDSC_2758janni-deler-rooftop-jumpsuitDSC_2807

Jumpsuit here!/ River Island bag (old)/ Gianmarco Lorenzi shoes

Himlen var magisk igårkväll! Vet inte hur mycket ni kan se men det såg ut som vädret inte kunde bestämma sig för om det skulle åska eller vara blå himmel. Sminkade mig för första gången sen vi kom hit, kul att klä på sig lite finare kläder en kväll haha! Vi hade middagsgäster så kände att det var dags. :-) Fick massor av frågor om den här jumpsuiten på instagram, gillar den massor! Väldigt kort men det känns ok när det är shorts och inte klänning. Dags att ta tag i dagen här i London, puss på er! <3

//The sky was magical last night! Don’t know how much you can see but it looked like the weather couldn’t decide if it should be a thunder or blue sky. I had make up on for the first time since we got here, fun to wear some nicer clothes for one night haha! We had dinner guests so I felt it was about time. :-) Got lots of questions about this jumpsuit on Instagram, I really like it! It’s really short but I think it’s ok when it’s shorts and not a dress. Time to catch the day here in London, hugs babes! <3


14 kommentarer14 kommentarer om “JUMPSUIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilka fina bilder!

  Reply
 • Fabulous ! Really love this outfit. Came in, checked it out and went on with other things to do on the internet, but after a while i was still thinking about how really i liked this one… so thought that it deserves a comment :D keep on the good style xxx

  Reply
 • Thanks sweetie, makes me happy! <3

  Reply
 • Snygg jumpsuit & du matchar den jättefint! Nu blev jag oxå sugen på klackar & kort kort.
  Mvh http://starby.devote.se

  Reply
 • Hej Janni!
  Vill börja med att tacka för en otroligt bra och inspirerande blogg, älskar den!
  Jag undrar om du har några tips angående sevärdheter eller “måsten” i Palma, Mallorca. Har aldrig varit där tidigare men skall dit under höstlovet och vill få ut så mycket som möjligt av veckan för att få en minnesvärd resa.

  Tack på förhand, kram!
  Elina

  Reply
 • Hej söta och tack! <3 Tyvärr har jag inga tips alls, har aldrig varit där… Men är säker på att du kommer få det underbart! :-) Kram! <3

  Reply
 • Totally in love with your make up! Would love to see how you do your eyes!!! <3

  Reply
 • så snyggt! min fråga är bara, hur fan klarar du att gå snyggt i så höga klackar? haha helt otroligt höga…
  bästa bloggen <3

  Reply
 • Hahaha, man övar. ;-) Det är inte superskönt i flera timmar men man lär sig, i början var det svårt men jag har “trappat upp” och alltid älskat höga klackar. Öva öva öva! Kram söta, vad glad jag blir! <3

  Reply
 • Vad har du för storlek i jumpsuiten? :)

  Reply
 • Jag har size S :-) Kram!

  Reply
 • Älskar hur du matchar din spräckliga jumpsuti med de oranga klackarna! Snyggt!

  Reply
 • Snyggt!!

  Reply
 • Älskar färgen på skorna, så coola :D

  Reply