JUMPSUIT

janni-deler-rooftop-jumpsuitDSC_2790
janni-deler-rooftop-jumpsuitDSC_2795
janni-deler-rooftop-jumpsuitDSC_2758
janni-deler-rooftop-jumpsuitDSC_2807

Jumpsuit here!/ River Island bag (old)/ Gianmarco Lorenzi shoes

Himlen var magisk igårkväll! Vet inte hur mycket ni kan se men det såg ut som vädret inte kunde bestämma sig för om det skulle åska eller vara blå himmel. Sminkade mig för första gången sen vi kom hit, kul att klä på sig lite finare kläder en kväll haha! Vi hade middagsgäster så kände att det var dags. :-) Fick massor av frågor om den här jumpsuiten på instagram, gillar den massor! Väldigt kort men det känns ok när det är shorts och inte klänning. Dags att ta tag i dagen här i London, puss på er! <3

//The sky was magical last night! Don’t know how much you can see but it looked like the weather couldn’t decide if it should be a thunder or blue sky. I had make up on for the first time since we got here, fun to wear some nicer clothes for one night haha! We had dinner guests so I felt it was about time. :-) Got lots of questions about this jumpsuit on Instagram, I really like it! It’s really short but I think it’s ok when it’s shorts and not a dress. Time to catch the day here in London, hugs babes! <3

14 reaktioner på “JUMPSUIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.