Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:18 | October 16, 2014

LONDON

ea87d68af795e77f3523d033b8f98584

London, here we come!

God morgon! Nu är det dags att dra mot London, hatar att åka härifrån men det ska bli skönt att inte fightas med internet mer… ;-) Har försökt mitt bästa men det verkar bara funka på morgonen, om ni undrar över min uppdatering. Nu ska vi alltså till London i två dagar, Jon ska dit på jobb så jag hänger med. Vill träffa mina fina tjejer som jag bodde med när jag bodde i London också, så hoppas verkligen att jag får lite tid över! Älskar London!! Ha en härlig dag babes så hörs vi snart, PUSS! <3

//Good morning! Time to go to London, hate to leave this place but it will be pretty nice to end this fight with the internet… ;-) I’ve tried my best but it only seems to work in the morning, if you’re wondering about my updates. So now we’re heading to London for two days, Jon have to go for some work so I’m joining him. Want to meet up with my ladies I used to live there with, so hopefully I will have some time over for that! Love London!! Have a great day babes and I’ll talk to you soon, HUGS! <3


16 kommentarer16 kommentarer om “LONDON”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ursnygg outfit! :D Ha det så super kul i London!

  Reply
 • Åh va kul! Jag ska till London över nyår och ifall du har några tips på ställen man borde besöka (restauranger, shopping, sevärdheter osv.) skulle det va jättekul om du kunde dela med dig i ett inlägg eller så? Hoppas du får det jättebra!

  Reply
 • Snabbt restaurangtips från mig är Cheyne Walk Brasserie.

  Reply
 • Åh vad härligt!! Hmm, så svårt men lunchtälle som jag älskar är Momo’s, ligger på en liten bakgata vid regent street (bästa kycklingwrapen med hummus du kan tänka dig!), sen notting hill och strosa runt, oxford street och regent street för shopping. :-) Kan försöka få till ett inlägg, har varit där så snabbt senaste gångerna så har inte hunnit så mycket… Kram! <3

  Reply
 • I love london too! It’s a gorgeous city!! Enjoy <3

  http://www.kassandragoldofficial.com – Danish blogger, Miss World Denmark contestant and tv personality <3

  Reply
 • I am so happy for you that you get to travel so much in the next time :)
  I love travelling!

  http://joliejanine.blogspot.com

  Reply
 • Vilken fin klänning!! Har letat efter en sån länge! Kan jag få tag på den någonstans? :D ha det bra!

  Reply
 • Den är gammal och slutsåld tyvärr… Me du kan nog hitta liknande! :-) Kram! <3

  Reply
 • Va fin outfit! London verkar underbart :)

  Reply
 • Vilken jättefin outfit !! Ha det så bra i London :-)
  http://wlaukkanens.se

  Reply
 • Åh, vill också till London!!

  Reply
 • Älskar din outfit här!

  Reply
 • Fyfan vad kul! Är i London just nu och praktiserar med skolan, kanske ses ute i helgen? Kram

  Reply
 • Åh typiskt, har inte hunnit gå igenom kommentarer alls den här helgen! Men nästa gång så får vi ses helt enkelt. ;-) Kram!

  Reply
 • Hey Janni! I love that dress! Where is it from? :)

  Reply
 • It’s from Choies.com but it’s old… :-( Hugs!

  Reply