BLACK N NEON

janni-deler-black-neonDSC_0863
janni-deler-black-neonDSC_0878
janni-deler-black-neonDSC_0850 copy
janni-deler-black-neonDSC_0862
janni-deler-black-neonDSC_0868
janni-deler-black-neonDSC_0880
janni-deler-black-neonDSC_0874

River Island glasses (here!)/ Roxy for Bubbleroom top (here!)/ H&M skirt/ Chanel bag/ River Island shoes

Här kommer en look från Monaco för ett tag sen som jag helt har glömt bort att visa er! Gillar det helsvarta men måste ju oftast lägga till lite färg för att känna mig bekväm, så det fick bli skorna. ;-) Ska fota så mycket jag bara kan nu på Bali, hoppas på massor av magiska bilder!! Nu ska vi flyga, har tidsinställt några inlägg så ni får lite uppdateringar när jag är i luften. Puss på er <3

//Here’s a look from Monaco a while ago, I totally forgot to show you this one! Like the all black but as usual I needed to add some color to feel comfortable, so this time I chose the shoes. ;-) Will try to take so many pictures now in Bali, hopefully we will end up with some magical pictures!! Ready to fly, I have timed a few posts so you will still get some updates when I’m up in the air. Hugs babes <3

14 reaktioner på “BLACK N NEON”

Leave a Reply

Your email address will not be published.