Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:17 | October 21, 2014

BLACK N NEON

janni-deler-black-neonDSC_0863janni-deler-black-neonDSC_0878janni-deler-black-neonDSC_0850 copyjanni-deler-black-neonDSC_0862janni-deler-black-neonDSC_0868janni-deler-black-neonDSC_0880janni-deler-black-neonDSC_0874

River Island glasses (here!)/ Roxy for Bubbleroom top (here!)/ H&M skirt/ Chanel bag/ River Island shoes

Här kommer en look från Monaco för ett tag sen som jag helt har glömt bort att visa er! Gillar det helsvarta men måste ju oftast lägga till lite färg för att känna mig bekväm, så det fick bli skorna. ;-) Ska fota så mycket jag bara kan nu på Bali, hoppas på massor av magiska bilder!! Nu ska vi flyga, har tidsinställt några inlägg så ni får lite uppdateringar när jag är i luften. Puss på er <3

//Here’s a look from Monaco a while ago, I totally forgot to show you this one! Like the all black but as usual I needed to add some color to feel comfortable, so this time I chose the shoes. ;-) Will try to take so many pictures now in Bali, hopefully we will end up with some magical pictures!! Ready to fly, I have timed a few posts so you will still get some updates when I’m up in the air. Hugs babes <3


14 kommentarer14 kommentarer om “BLACK N NEON”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så grymmt snygg! Din boy väska är DEN snyggaste modellen! Längtar tills vi får se med av Bali! Njut av resan!

  Reply
 • Your face skin is flawless!

  Reply
 • Det är så snyggt med en helsvart outfit & endast bryta av med en accessoar i färg. Så klär jag mig i idag fast jag har plommonröd istället för neon.
  Mvh http://starby.devote.se

  Reply
 • Sjukt fin outfit! Älskar skorna! (:

  Reply
 • Superfint! :)

  Reply
 • Hi there, you look absolutely stunning! May I ask what you wear under your short skirts and dresses, I don’t mean to be weird, lol, but I loooooove short skirts but I’m always too afraid to show people more of me than intended, lol. Have a wonderful time in Bali, can’t wait to see pictures :)

  Reply
 • Hahaha, I understand what you mean. You’re not the first person to ask… ;-) If I have super short skirts or dresses I always have “bigger” underwear, so if the wind catches me I won’t show everyone what’s under there haha! Hugs <3

  Reply
 • I like your skirt and heels!

  Fashion blogger, freelance stylist and photographer, interior designer, photo model and music production student. Check out my new fashion blog http://letucc.blogspot.com/ Great and big things are coming!

  Reply
 • Åh du har så sjukt fint utseende!! Helt perfekt enligt mig, strålande vacker och fin utstrålning :-)

  Reply
 • Fina du!

  Reply
 • Hi Janni! I really love your blog! Very inspirative…
  I have a question. What brand is your black watch? Thanks for answer :)

  Reply
 • Thanks sweetie! It’s from Hublot. :-) Hugs!

  Reply
 • Hej fina du, vad använder du för systemkamera och objektiv till dessa bilder? Jag funderar på att byta upp mig och är ute efter samma underbara kvalité som du har på dina foton! Vill bara pika in med att jag älskar din blogg också, du verkar så jordnära och rolig att hänga med! Kram

  Reply
 • Hej söta! Nikon D600, fast 85mm f,18 till dessa bilder. :-) Älskar den kameran, ganska enkel och grym kvalité! Vad glad jag blir, stor kram! <3

  Reply