THE DAY

janni-deler-flightDSC_2149
janni-deler-flightDSC_2155
janni-deler-flightDSC_2156
janni-deler-flightDSC_2164

Today we’re flying to Bali, will take approx 19 hours… (Dress from Gina Tricot, here!)

Gooood morgon!! Pirr i magen idag, vi ska äntligen flyga till Baaali!!! Det kommer ju ta ett tag, typ 19 timmar… Men det är det värt. :-) Undra hur många timmar jag har spenderat i luften senaste tiden, har varit på så sjukt många ställen senaste månaden. Nu ska det bli underbart att ligga på en strand, surfa och sen spana in alla ställen ni har tipsat om. Vet inte hur jag ska tacka er, ni är underbara! <3 Nu måste jag fixa det sista men vi hörs innan vi lyfter, puss babes!

//Gooood morning!! Butterflies in my stomach today, we’re finally going to Baaaali!!! It will take a while to get there, around 19 hours… But it’s worth it. :-) Wonder how many hours I’ve spent up in the air lately, have been to so many places this month. Can’t wait to just lay down on the beach, surf and then check out all the places you guys told me about. Don’t know how to thank you, you’re the best! <3 Really need to get the last things done but I’ll talk to you before takeoff, hugs babes!

13 reaktioner på “THE DAY”

 • Sussi says:

  Ååh, Ha så grymt nice nu. :)

 • sandra says:

  Oh my God!! Wish it was me!! Have a wonderful vacation! I went surfing in Portugal a few months ago :D

  http://www.kassandragoldofficial.com – Danish blogger, Miss World Denmark contestant and tv personality <3

 • Mariken says:

  Så deilig! Er disse bildene tatt med Nikon D600 og 20mm f1,8?

 • isabel says:

  Hej! Har en liten fråga angående din livsstil. Du reser ju uppenbarligen extremt mycket, har en garderob av guld och kan helt konsumera väldigt mycket. För många är det här drömlivet deluxe, och även jag ser det många gånger som ett mål att i framtiden få samma möjligheter som du har idag. Men det finns också ett annat perspektiv och det är vilken påvekran det har på miljön. Har förstått att du ändå inte är helt obrydd vad gäller det här, så hur ställer du dig till att du ändå lever ett liv som bidrar otroligt mycket till många av de grava miljöproblem som världen står inför idag? Älskar din blogg förövrigt och blir väldigt inspirerad av både dig som person och din egna stil. Puss!

  • Janni says:

   Hej, vilken bra fråga! Som du kanske märkt så ligger miljön mig varmt om hjärtat och jag försöker göra mitt bästa där jag kan. Mitt liv/jobb innebär ju dock en hel del resande (dels för att kunna träffa min pojkvän) och även nya kläder… Så det är svårt! Men, jag gör så gott jag kan med det liv jag har. Om några år kommer jag troligtvis inte resa lika mycket. Jag sorterar, skulle aldrig slänga en pantburk/glasflaska i en vanlig papperskorg, försöker alltid köpa ekologiskt om det finns och försöker att åka tåg så ofta jag kan. Jag försöker göra allt jag kan i min livssituation helt enkelt, men vill göra mer. Ha en fin kväll och bra ämne att ta upp! Kram <3

 • Sara Ekman says:

  Åååh vad underbart! Vill också åka till Bali någon gång o surfa!! :) Var på Hawaii för några veckor sedan och testade att surfa. Såå kul :D

 • Andrea says:

  Asså fan va najs! Semester varje dag liksom, sjukt skönt liv :)

  • Janni says:

   Haha, semester och semester är det inte alltid. ;-) Men nu hoppas jag på att kunna koppla bort lite där borta och bara njuta och lära mig surfa! Kram!

 • Maja ♥ says:

  Åh, så härligt! Hoppas att ni får en underbar resa :D
  Hur länge blir ni borta?

Leave a Reply

Your email address will not be published.