LONDON SNAPS 2

janni-deler-londonDSC_3028
janni-deler-londonDSC_3039
janni-deler-coffee-breakDSC_3027
janni-deler-coffee-breakDSC_3022
janni-deler-londonDSC_3109
janni-deler-londonDSC_3013
janni-deler-34-londonDSC_3051
janni-deler-34-londonDSC_3054
janni-deler-londonDSC_3035
janni-deler-londonDSC_3017

Some more London snaps from our last day, grey weather but great day!

Lite mer bilder från London, sista dagen började vi med kaffe på Starbucks, fotade lite vid telefonkiosken (såklart…) och gick runt. Vi avslutade med lunch på restaurang 34, god mat och mysigt ställe. Älskar att det är Chanel-märket på lyktstolparna. ;-) Älskade London, tack för den här gången. Hoppas ni har en mysig kväll, vi sitter uppe i luften nu och sover förhoppningsvis. Puss! <3

//Some more snaps from London, our last day we started with Starbucks coffee, took some pics by the phone boots (of course…) and walked around. We finished it all with lunch at restaurant 34, great food and cozy place. Love the Chanel-logo on their lamp-posts. ;-) Lovely London, thanks for this time. Hope you guys have a cozy night, we’re up in the air now and hopefully sleeping. Hugs! <3

5 reaktioner på “LONDON SNAPS 2”

Leave a Reply

Your email address will not be published.