Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:35 | October 27, 2014

SUNSET SURF

janni-deler-surfingDSC_3249janni-deler-surfingDSC_3237janni-deler-surfingDSC_3221janni-deler-DSC_3254janni-deler-surfingDSC_3256janni-deler-surfingDSC_3231janni-deler-surfingDSC_3233

From our magical sunset surf, love this beach…

Har glömt visa dessa bilder från solnedgångs-surfen vi körde första dagen, solnedgången här alltså… Jag tror att jag i ett tidigare liv levt på en strand i värmen, blir så varm i hela kroppen när jag är här. ÄLSKAR Bali!! Jag var dock inte så glad som på en av bilderna, var så trött så jag höll på att börja gråta efter surfen men jag tror att det kallas övertrött. ;-) Idag kollade vi solnedgången och drack lite drinkar, så jäkla fint! Tror vi ska iväg och surfa imorgon igen, I’ll let you know. Puss på länge <3

//I totally forgot to show you guys these pics from the sunset surf we did the first day, the sunset here… I think I’ve lived on a beach in this heat in an earlier life, me body just gets warm from the inside and out here. LOVE Bali!! I was not this happy as I look in one of the pics though, I was so tired and almost started to cry after the surf but I guess that’s what’s called over tired. ;-) Today we watched the sunset and had some drinks, so incredible beautiful! Think we’re going out surfing tomorrow again, I’ll let you know. Hugs babes <3


17 kommentarer17 kommentarer om “SUNSET SURF”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • These pictures are so beautiful!

  Reply
 • Wow….just WOW! The first and the fourth image is just a great shot! You look so awesome and the light and the ocean do the rest! I really like it and I’m so jealous of your body! I hat my stomach and sometimes I’m so frustrated because of it…a tip? ;)

  Enjoy your time in bali and your smile is so beautiful! Love it :)

  Reply
 • Thanks a lot sweetie! <3 Haha, I know the feeling and just so you know, my stomach looks different from day to day. ;-) Just workout and try to eat as clean as possible, and don't stress about your body. If you have real problems after eating something special maybe you should try to cut it out of your diet for a while, just to see if it feels better. Hugs babe! <3

  Reply
 • Gud vad vackert!!

  Reply
 • Vilka underbara bilder! Surfa är så himla kul, så jag är inte lite avis på dig…

  Reply
 • Åhh, det ser riktigt härligt ut!

  Reply
 • Uuuuunderbart! :D

  Reply
 • Love the feeling in these pictures and I have to say that you look so beautiful ! And those bikinis are also perfect. :)

  Reply
 • Så fina kontraster med bikinin och himlen!!

  Reply
 • Hej hej. Jag går i silikonbröst djungeln och stirrat mig blind på alla tuttar jag ser och måste säga att dina är nästintill perfekta. Skulle vilja veta vart du gjort dom och va för inlägg du valde samt storleken. Maila min gärna om du inte vill svara på sånna frågor bland kommentarerna. Kram

  Reply
 • Hej fina Janni, VILKEN kamera fotar du dessa foton med? helt fantastiska!! Vore så tacksam för svar!
  Stor kram på dig!

  Reply
 • Hej söta! Nikon D600, älskar den. :-) Kram!!

  Reply
 • Åh vilka underbara bilder!! KRAM

  Reply
 • As bra bilder :) vad för kamera använder du? :)

  Reply
 • Nikon D600. :-)

  Reply
 • Hej- jag vet att du anvander en D600 for att fota, men med vilken lens? Jag har samma kamera men har jatte problem med blixten sa fort det blir morkare ljus.
  Kram, Hanna

  Reply
 • Hej! Jag har lite olika, använder just nu mest 20mm f1,8 och 50mm f1,8. :-) Ett tips, köp en extern blixt. Jag ska kolla på det nu och öva öva öva, blir mycket bättre än kamerans egna. Kram!

  Reply