Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:45 | October 27, 2014

KUTA DINNER

janni-deler-fatchow-baliIMG_0281janni-deler-fatchow-baliIMG_0280janni-deler-fatchow-baliIMG_0242janni-deler-fatchow-baliIMG_0245janni-deler-fatchow-baliIMG_0258janni-deler-fatchow-baliIMG_0265janni-deler-fatchow-baliIMG_0254janni-deler-fatchow-baliIMG_0263janni-deler-fatchow-baliIMG_0266janni-deler-fatchow-baliIMG_0277janni-deler-fatchow-baliIMG_0289

AMAZING dinner at Fat Chow in Kuta, you need to go here if you’re in Bali!

För några kvällar sedan provade vi ett ställe som Jon blivit tipsad om, Fat Chow, ligger inne i Kuta. Vi hade inte så höga förväntningar men vilket sjukt ställe!! Hela restaurangen var riktigt ballt inredd, servicen var fantastisk och maten… Vi provade nästan allt på menyn haha! Drinkarna ger jag 11 av 10 möjliga poäng. Klart värt ett besök om ni åker till Bali någon gång! Priserna var riktigt bra också, känns så konstigt att äta en så god rätt för knappa 20 kr. Det var så gott så vi åkte dit idag igen, favoritrestaurangen på den här resan. :-) Puss, ha en skön kväll! <3

//A couple of nights ago we tried a place someone told Jon about, Fat Chow, placed in Kuta. We didn’t have too high expectations but what a place!! The entire restaurant had really cool interior, the service was fantastic and the food… We almost tried the entire menu haha! I give the drinks 11 out of 10 points. You need to go here if you ever go to Bali! The prices was also really good, feels so weird to eat a dish that good for about 20 sek. It was so good so we went back there tonight, the favorite restaurant on this trip. :-) Hugs, have a great night! <3


13 kommentarer13 kommentarer om “KUTA DINNER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så himla mysiga bilder, ser riktigt gott ut! :)

  Reply
 • Alltså vilka fantastiska bilder. Vad hungrig jag blir!!!

  Jag hade blivit jätte glad om ni vill kika in på http://www.modevarlden.se. Idag får ni se mina senaste outfits och vad jag vill ha just nu!

  Kram

  Reply
 • OBS! jättejätteläskigt med alkohol på Bali, skulle undvika att dricka annat än öl/cider direkt ur flaska om jag var ni! många dödsfall av alkoholförgiftning där!! var rädd om er <3

  Reply
 • Janni, vad har du för bh när du har kläder du inte kan ha en “riktig” bh! Tex, kläder med djup rygg osv! Kram

  Reply
 • Jag brukar faktiskt skippa bh då, men ett tips är såna där free-bras eller vad de heter. Sitter faktiskt sjukt bra och syns inte! :-) Kram!

  Reply
 • Hej Janni! Gud va jag älskar din blogg! Den är helt underbar och jag läser den varje dag!! Kan inte du göra ett inlägg med en Marbella-guide? De bästa restaurangerna, stränderna, affärerna, caféerna, barerna osv. Det skulle vara toppen! Jag och min familj har nämligen just köpt hur i Puerto Banus och det skulle vara så najs att få lite tips! Kram kram

  Reply
 • Hej söta! Vad glad jag blir! :-) Jag har faktiskt gjort två olika resereportage om just marbella, googla jannideler marbella guide så kommer du hitta! :-) Kram!!

  Reply
 • Trevligt!

  Reply
 • Hej!
  Vad är det för märke på Jon’s skjorta?
  Riktigt fräsch!

  Reply
 • Halloj, tror det är Eton. :-)

  Reply
 • Hej finaste janni! Jag har en liten fråga, hur sminkar du dig? kan inte du göra ett inlägg t.ex. en video eller något där du visar ditt dagliga smink och så?Är så himla dålig på sont så skulle behöva lite tips ;) hade vart så himla kul! Älskar verkligen din blogg, sån himla inspiration och du verkar så himla gullig! Puss och kram :)

  Reply
 • Hej söta! Jag ska verkligen göra mitt bästa att få till en liten video om hur jag brukar göra! Håll ut… :-) Men vad glad jag blir, tack fina du! Stor kram< 3

  Reply
 • Ser ju riktigt gott ut! Måste nog testa i februari så tack för tipset. :)

  Reply