GOLDEN HOUR

07DSC_4295-Redigera-oskar-bakke
04DSC_4246-Redigera-oskar-bakke
02DSC_4169-Redigera-oskar-bakke
03DSC_4235-Redigera-oskar-bakke
08DSC_4185-Redigera-oskar-bakke copy
06DSC_4206-Redigera-oskar-bakke
01DSC_4194-Redigera-oskar-bakke

Make Way dress (similar in black here!)/ Chanel bag/ Gianmarco Lorenzi shoes       Photo and edit: Oskar Bakke

Kvällarna här är så otroligt fina, något jag kommer sakna när vi åker härifrån. Ljuset och ljudet från vågorna, finns inget bättre. Det blåser ganska mycket vid vattnet så att jag lockade håret innan det här var ju inte lite onödigt, det gick ut på tre minuter ungefär. ;-) Imorgon åker Bakke och Fabian hem, kommer bli svårt för Jon att leva upp till deras bilder haha! Har varit ett riktigt kul gäng som är här, så jäkla kul att umgås med killarna. Sen att alla vi har ett ohälsosamt intresse för foto gör det ännu lite bättre, det var ju faktiskt Bakke som gjorde mig intresserad och pushade mig att köpa min kamera. Kommer sakna killarna! <3

//The nights here are just so beautiful, something I will miss incredible much when we leave. The light and the sound of the waves, there’s nothing better. It’s pretty windy by the water so it was really unnecessary that I curled my hair before this, it went straight after about three minutes. ;-) Bakke and Fabian are flying back home tomorrow, will be hard for Jon to keep up with their pics haha! Have been the best team to go here with, so much fun to hang out with them. We all have the same sick interest in photography so it makes it even better, Bakke was actually the one who made me interested in the beginning and forced me to buy my camera. Will miss these guys! <3 

26 reaktioner på “GOLDEN HOUR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.