Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:17 | October 28, 2014

GOLDEN HOUR

07DSC_4295-Redigera-oskar-bakke04DSC_4246-Redigera-oskar-bakke02DSC_4169-Redigera-oskar-bakke03DSC_4235-Redigera-oskar-bakke08DSC_4185-Redigera-oskar-bakke copy06DSC_4206-Redigera-oskar-bakke01DSC_4194-Redigera-oskar-bakke

Make Way dress (similar in black here!)/ Chanel bag/ Gianmarco Lorenzi shoes       Photo and edit: Oskar Bakke

Kvällarna här är så otroligt fina, något jag kommer sakna när vi åker härifrån. Ljuset och ljudet från vågorna, finns inget bättre. Det blåser ganska mycket vid vattnet så att jag lockade håret innan det här var ju inte lite onödigt, det gick ut på tre minuter ungefär. ;-) Imorgon åker Bakke och Fabian hem, kommer bli svårt för Jon att leva upp till deras bilder haha! Har varit ett riktigt kul gäng som är här, så jäkla kul att umgås med killarna. Sen att alla vi har ett ohälsosamt intresse för foto gör det ännu lite bättre, det var ju faktiskt Bakke som gjorde mig intresserad och pushade mig att köpa min kamera. Kommer sakna killarna! <3

//The nights here are just so beautiful, something I will miss incredible much when we leave. The light and the sound of the waves, there’s nothing better. It’s pretty windy by the water so it was really unnecessary that I curled my hair before this, it went straight after about three minutes. ;-) Bakke and Fabian are flying back home tomorrow, will be hard for Jon to keep up with their pics haha! Have been the best team to go here with, so much fun to hang out with them. We all have the same sick interest in photography so it makes it even better, Bakke was actually the one who made me interested in the beginning and forced me to buy my camera. Will miss these guys! <3 


26 kommentarer26 kommentarer om “GOLDEN HOUR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jättefina bilder! Hade varit roligt att få veta vilken kamera ni använder.
  Själv har jag en systemkamera Canon, men bilderna blir långt ifrån så fina som dina. Använder dock samma inställningar alltid.
  Kan du ge några tips någon gång? :)

  Ha en bra dag!
  /Johanna

  Reply
 • Tack! Använder Nikon D600, och jag ändrar inställningar hela tiden. Tror inte det beror på Canon, utan du måste lära dig kameran lite mer. :-) Mitt tips är att fråga någon om hjälp eller googla runt! Kram <3

  Reply
 • Åh så vackra bilder. Ljuset är helt underbart!

  Reply
 • Alltså vilket MAGISKT ljus!!

  Reply
 • Så himla fina bilder!:)

  Reply
 • Såå himla vacker är du, och bilderna är sjukt fina!

  Reply
 • Beautiful dress!

  Fashion blogger, freelance stylist and photographer, interior designer, photo model and music production student. Check out my new fashion blog http://letucc.blogspot.com/ Great and big things are coming!

  Reply
 • Snälla snälla Janni MÅSTE fråga dig! Vilken läkare hade du när du gjorde dina bröst på Akademikleniken?? Vem är bäst liksom? Jättetacksam för svar! Kram Erika

  Reply
 • Hej Erica, jag vet tyvärr inte vem som är bäst, det beror nog på vad man vill ha. Men jag gick till Mats Von Wachenfeldt och blev supernöjd. Kram!

  Reply
 • Heej! Jag älskar verkligen klänningen och är sugen på att beställa en men tycker storleken är så svår när man beställer från nätet, så tänkte fråga – vilken storlek har du i din? :) kram

  Reply
 • Hej söta! Jag har XS i min. :-) Kram!

  Reply
 • Gud vad fina bilder! Ljuset är ju helt fantastiskt!
  Kram

  Reply
 • Such a beautiful dress. Heels too.

  Reply
 • Omg vilka vackra bilder!!

  Reply
 • Fantastiska bilder! Vilket vackert ljus! :)

  Reply
 • Wow, these pictures are magical!

  Reply
 • Gorgeous photos!!!!

  http://www.kristjaana.com

  Reply
 • God! Breathtaking pictures!

  Reply
 • LOVE!!

  Reply
 • Wow such cool and wonderful pictures !you are a natural beauty.

  Reply
 • These have got to be some of the most beautiful photos of you. You have inspired me so much to take my blog further and to create a life around blogging…recording your life and being able to look back on all the amazing times you have had, and continue to have. I hope to meet you one day to hear about your life, your stories, and how you got to where you are today. I’ve been searching for someone to look up to. Someone that really inspires me. Following you for a while now, you truly have become that person for me Jaani! And I thank you so much for that! Hope you visit Melbourne or Cape Town, South Africa someday soon. Hugs xxx

  Reply
 • Oh my, thanks a lot sweetheart!!! <3 I'm glad I've inspired you, it's so fun to look back on what you've done. I'm hoping we could meet up one day, would be fun talking to you. Hugs <3

  Reply
 • I vote Janni to be a Bond Girl for the next 007 movie ;)

  Reply
 • Hahaha, maybe… ;-)

  Reply
 • Hey Janni!

  Do you remember which lens you used when you were taking these pictures? They’re absolutely stunning!

  Hugs

  Reply
 • I think 50mm f1,8 :-) Hugs!

  Reply