SUNSET DRINKS

janni-deler-sunset-wDSC_4129
janni-deler-sunset-wDSC_4107
janni-deler-sunset-wDSC_4326
janni-deler-sunset-wDSC_4110

First real drink here in Bali, at the W hotel by the sunset!

Igårkväll så körde vi första solnedgång-hänget, W har en altan precis vid havet så vi satte oss där och drack lite drinkar. Första gången på den här resan, innan har vi bara druckit alkoholfritt och juicer, finns riktigt mycket bra drinkar här utan alkohol och menyerna är längre med juicer än annat. :-) Har läst era råd om att ta det lugnt med just alkohol här, så vi har lyssnat på det. Här på W verkar det däremot lugnt! Min favorit blev en drink med kiwi och whisky, what liksom? Hatar whisky… Mysiga kvällar! Puss på er <3

//Last night we did our first sunset-hangout, W have a great terrace by the sea so we sat there and had some drinks. First time during this trip actually, before that we’ve only had non alcoholic ones and juices, they have great drinks here without alcohol and the juice menu is often longer than the other stuff. :-) I’ve read your advices about being careful with alcohol here, so we’ve been listening to you guys. Feels ok here at W though! My fave drink was one with kiwi and whisky, like what? I hate whisky… Cozy nights! Hugs babes <3

6 reaktioner på “SUNSET DRINKS”

 • Hej Janni! Läser din blogg dagligen och älskar den. Du är verkligen en av mina förebilder inom modevärlden. Ditt liv verkar vara så nice. Och chill. Alla resor. Någon gång i mitt liv vill jag resa världen runt. Men jag älskar verkligen din blogg, själv har jag blogg om du hade lämnat en kommentar hade det varit så kul! Hoppas du forsätter blogga så jag kan läsa din blogg, älskar verkligen den!
  Kramar Therese Frank

  Theresefrank.devote.se

 • ISA says:

  helt. underbart. <3

 • Vad härligt ni ser ut att ha det !! Vad fantastiskt att ha tillfälle att resa så mycket !! Det finns inget bättre, själva är vi i New York nu..
  http://wlaukkanens.se

 • Lovisa says:

  Ta det försiktigt med alkoholen även fast det är från hotell och även fast det är från flaska. Har en familjekompis som omkom på Bali efter att ha beställt in alkohol i flaska som var oöppnad från ett hotell. Så ta det försiktigt och var rädda om er! Ni ser ut att ha det helt underbart!
  Kram!

 • Alma says:

  Det er så gøy å lese bloggen din, fordi du inspirerer meg sinnsykt mye! Jeg er kun 16, men det gir meg lyst til å jobbe med noe som gjør at jeg kan få reise over alt i verden. I tillegg er du superpen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.