Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

06:30 | October 28, 2014

W BREAKFAST

MG_2494DSC_4337janni-deler-w-breakfastDSC_4362janni-deler-w-breakfastDSC_4365DSC_4382janni-deler-w-breakfastDSC_4368DSC_4344janni-deler-w-breakfastDSC_4387

Breakfast at the beautiful W hotel!

Goood morgon! Underbart att vakna upp på W, även om jag saknar frukosten i villan så var det riktigt gött med lite buffé. Har ätit omelett varje morgon sen vi kom hit så nu var jag sugen på lite yoghurt och granola. ;-) W hotel är riktigt fint, första bilden är utsikten från vår balkong och sen ser ni lite poolbilder. Vi åt en grym frukost och kollade runt lite mer på hotellet, nu ska Jon och Bakke iväg och surfa medan jag och Fabian ska chilla vid poolen. Hade sjuk beslutsångest men tycker det är lite läskigt att surfa bland reven och inte sand så hoppade det idag. Ha en grym dag babes så hörs vi! <3

//Good morning! Feels great to wake up at W, even if I miss the breakfast in the villa it was soo good with some buffet breakfast. I’ve been eating omelet every morning since we got here so now I felt for some yoghurt and granola. ;-) W hotel is so beautiful, the first pic is from our balcony and then you can see some pool pics. We had a great breakfast and looked around some more in the hotel, Jon and Bakke will surf today and me and Fabian will just chill by the pool. Had a really hard time deciding for what to do but I think it’s a bit scary to surf by the reefs and not sand so I skipped it today. Have a great day babes, talk to you soon! <3


9 kommentarer9 kommentarer om “W BREAKFAST”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så härlig bilder, det ser underbart ut!

  Reply
 • Underbara bilder !! :D

  http://fashionbyelin.se

  Reply
 • ser ju riktigt underbart ut!

  Reply
 • Vilket fint hotell & allt ser så fräscht ut! Sist jag var utomlands åt jag oxå omelett till frukost varje dag för det var extra gott just då. Ha en härlig dag i solen & jag är inte avis

  Reply
 • hej vad är din klänning ifrån? den var jättefin verkligen! jag undrar om du skulle kunna visa hur du redigerar dina bilder för du får alltid fram ett så fint ljus! älskar verkilgen dina bilder och din blogg är grym!!

  Reply
 • Den köpte jag här på marknaden, så skön! :-) Jag vet inte riktigt hur jag ska visa, mitt tips är att öva öva öva, sen spelar det stor roll vad det är för ljus när du fotar också. Svårt att få en riktigt mörk bild fin och ljus så tänk på det är mitt bästa tips! :-) Kram!

  Reply
 • What an amazing view!
  I have been to Bali 3 times already, and looking at your pictures makes me want to go there again!

  joliejanine.com

  Reply
 • Ahw so cute where is the dress from?

  Reply
 • It’s from the market here in Bali. :-) Hugs!

  Reply