POTATO HEAD

janni-deler-potato-headDSC_4394
janni-deler-potato-headDSC_4396
janni-deler-potato-headDSC_4400
janni-deler-potato-headDSC_4408
janni-deler-potato-headDSC_4424
janni-deler-potato-headDSC_4430
janni-deler-potato-headDSC_4438
janni-deler-potato-headDSC_4442

Yesterdays sunset hangout, Potato Head, that so many of you told me about!

Sorry för alla solnedgång/poolbilder, jag får bara inte nog haha! Tycker ju att det är så fint… ;-) Igår gick vi till Potato Head som jag fått så otroligt många tips om av er, riktigt mysigt ställe som låg precis bredvid W där vi bodde. Vi kom nog lite sent för alla solsängar var upptagna och tog inte med oss bladkläder så kunde inte hoppa i poolen och ta en drink. Men det var super iallafall! Vi drack strawberry daiquiris (som jag tror är anledningen till att jag mått konstigt idag, bara massa is…) och kollade solnedgången. Tack för tipset, helt fantastiskt! <3 Ha en mysig kväll fina ni, stor kram!

//Sorry for all the sunset/pool-pics, I just can’t get enough haha! Just think it’s so beautiful… ;-) Yesterday we went to Potato Head that many of you guys told me about, a really cozy place next to W hotel where we stayed. Guess we got there a bit too late since all the sun-beds where busy and we didn’t bring swim suits so we couldn’t jump in the pool for a drink. But it was super cozy anyway! We had strawberry daiquiris (which I think is the reason I’ve been feeling bad today, just a lot of ice…) and watched the sunset. Thanks for the tip babes, it was amazing! <3 Have a cozy night sweethearts, big hug! 

4 reaktioner på “POTATO HEAD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.