Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:00 | October 29, 2014

POTATO HEAD

janni-deler-potato-headDSC_4394janni-deler-potato-headDSC_4396janni-deler-potato-headDSC_4400janni-deler-potato-headDSC_4408janni-deler-potato-headDSC_4424janni-deler-potato-headDSC_4430janni-deler-potato-headDSC_4438janni-deler-potato-headDSC_4442

Yesterdays sunset hangout, Potato Head, that so many of you told me about!

Sorry för alla solnedgång/poolbilder, jag får bara inte nog haha! Tycker ju att det är så fint… ;-) Igår gick vi till Potato Head som jag fått så otroligt många tips om av er, riktigt mysigt ställe som låg precis bredvid W där vi bodde. Vi kom nog lite sent för alla solsängar var upptagna och tog inte med oss bladkläder så kunde inte hoppa i poolen och ta en drink. Men det var super iallafall! Vi drack strawberry daiquiris (som jag tror är anledningen till att jag mått konstigt idag, bara massa is…) och kollade solnedgången. Tack för tipset, helt fantastiskt! <3 Ha en mysig kväll fina ni, stor kram!

//Sorry for all the sunset/pool-pics, I just can’t get enough haha! Just think it’s so beautiful… ;-) Yesterday we went to Potato Head that many of you guys told me about, a really cozy place next to W hotel where we stayed. Guess we got there a bit too late since all the sun-beds where busy and we didn’t bring swim suits so we couldn’t jump in the pool for a drink. But it was super cozy anyway! We had strawberry daiquiris (which I think is the reason I’ve been feeling bad today, just a lot of ice…) and watched the sunset. Thanks for the tip babes, it was amazing! <3 Have a cozy night sweethearts, big hug! 


4 kommentarer4 kommentarer om “POTATO HEAD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilka underbara bilder & drinkarna ser jättegoda ut. Jag vill också vara där!
  Mvh http://starby.devote.se

  Reply
 • i absolutely love the pictures on your blog and how often you share them with us :) <3

  Reply
 • ÄLSKAR verkligen din blogg! Den är superfin med massor av grymma bilder, tack för att du delar din vardag med alla oss läsare!

  Reply
 • Men fina du, vad glad jag blir! <3

  Reply