INFINITY POOL

7_MG_3074-Edit - Photo by Fabian Wester
2_MG_2922-Edit - Photo by Fabian Wester
3_MG_2964-Edit - Photo by Fabian Wester
4_MG_2975-Edit - Photo by Fabian Wester
6_MG_3010-Edit - Photo by Fabian Wester
10_MG_3120-Edit - Photo by Fabian Wester
12_MG_3150-Edit - Photo by Fabian Wester

We moved to a new place today for our last two days here, this pool is A M A Z I N G!

Idag flyttade vi vidare till ett nytt ställe för våra två sista dagar, brukar inte gilla att flytta runt på semestern men här är det så kul att se alla olika ställen. Nu bor vi på fantastiska Ametis Villa, vilket ställe!! Nära till stranden, den finaste poolen jag sett och bara helt fantastisk att få avsluta resan här. Har mått halvdåligt hela dagen, tror jag fått någon bakterie i kroppen så har bara tagit det lugnt idag. Jon bar runt på mig i poolen och tog hand om mig haha, Fabian är kvar som ni kanske märker på bilderna då han råkat boka hembiljetten en månad försent. ;-) Finns ju värre ställen att vara fast på! <3

//Today we moved to a new place for our last two days, usually don’t like to move around when I’m on vacation but it’s so fun to see different places here. Now we stay at Ametis Villa, what a place! Close to the beach, the most beautiful pool I’ve ever seen and just an amazing place to spend our last days at. I’ve been feeling pretty bad all day, guess I’ve got something bad in my body so today was a chill day. Jon carried me around in the pool and took care of me haha, Fabian is still here as you may see in the pics since he accidentally booked his flight ticket back one month later. ;-) There’s worse places to be stuck at! <3

14 reaktioner på “INFINITY POOL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.