GREEN

10_MG_2600-Edit - Photo by Fabian Wester
5_MG_2540-Edit - Photo by Fabian Wester
1_MG_2498-Edit - Photo by Fabian Wester
6_MG_2546-Edit - Photo by Fabian Wester
7_MG_2553-Edit - Photo by Fabian Wester copy
8_MG_2563-Edit - Photo by Fabian Wester
4_MG_2525-Edit - Photo by Fabian Wester
9_MG_2576-Edit - Photo by Fabian Wester

Make Way jumpsuit (on sale here!)/ Muzungu sisters bag (here!)/ Gianmarco Lorenzi shoes       Photo and edit: Fabian Wester

En look från Bali kommer här, fotade ju en hel del med Fabian så har lite kvar att visa er. :-) Det här var för varmt så hade faktiskt bara på mig det i någon timme innan jag var tvungen att byta om, haha fail! Här hemma däremot är det verkligen kallt, känns konstigt att det redan är november. Vad hände!? Har hunnit med en hel del idag, tvättat 5 tvättmaskiner, upp med saker på vinden och nu kom jag precis hem från ett sjukt tufft träningspass. Dags för en dusch och sen hem till farmor på middag. Vad har ni hittar på den här söndagen? <3

//Here’s a look from Bali, shooted pretty much with Fabian so I have a few more things to show you. :-) This was way too hot to wear though so I just wore it for an hour before I had to change, haha fail! Back home on the other hand it’s freezing, feels weird that it’s november already. What happened!? I’ve done pretty much today, washed 5 laundry machines, sorted things out and put thing up in the attic and now I just got back from a crazy workout. Time for a shower and then dinner with my grandma. What are you guys up to this sunday? <3

25 reaktioner på “GREEN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.