PRETTY BREAKFAST

janni-deler-pretty-breakfastDSC_4724
janni-deler-pretty-breakfastDSC_4725

Amazing mixed swedish breakfast I got from my love yesterday.

God morgon! Ber om ursäkt för min totala frånvaro igår men jag var frånvarande själv haha! Sov till och från, kollade ikapp typ 10 avsnitt paradise hotel (ja, vi kollar på det) och åt så sjukt god mat. Det var Jons idé att överraska mig med frukost, lunch och middag. Har tydligen blivit ihop med en kock, ångrar att jag inte fotade all god mat vi åt. ;-) Fick en blandning på morgonen som jag kommer köra på idag igen, kvarg med bär och musli, ägg-, ost-skink- och ost och kalkon mackor. Perfekt start på en trött dag. Nu har Jon åkt ifrån mig och det känns skittråkigt redan… Puss på er! <3

//Good morning! Sorry for my silence yesterday but I was pretty silent myself haha! Slept on and of, looked at around 10 episodes of paradise hotel (swedish crazy tv-show) and had great food. Jon had this idea of surprising me with breakfast, lunch and dinner. Apparently I’m together with a chef, should’ve taken photos of all the good food we ate. ;-) For breakfast I got a mix of things and I will make the same today, quark with berries and muesli, egg-, cheese-ham- and cheese-turkey sandwiches. Perfect start of a tired day. Now Jon left me and it feels like shit already… Hugs babes! <3

9 reaktioner på “PRETTY BREAKFAST”

Leave a Reply

Your email address will not be published.