FAMILY NIGHT

janni-deler-family-nightDSC_4733
janni-deler-family-nightDSC_4743
janni-deler-family-nightDSC_4747
janni-deler-family-nightDSC_4761

Cozy night with my grandma and sis, dinner and watching movies from when we were kids.

Nu håller jag på att somna, kom hem från farmor för en stund sen. Supermysig kväll! Det bjöds på köttfärsbiffar med potatis och en mozarella-sallad, riktigt smarrigt. Efter det kollade vi lite filmer från när vi var små, alltså det är helt sjukt kul att kolla på! Här ser ni en liten bild på mig, 1994 så här var lilla jag 4 år. Nästan läskigt när man tänker på att det är jag, hur kunde jag vara så liten haha!? Ha en mysig kväll så hörs vi imorgon, mina ögon går i kors just nu. Puss och god natt <3

//Now I’m about to fall asleep, just got back from my grandma. Super cozy night! We had meat steaks with potatoes and a mozarella salad, really tasty. After that we looked at some old movies from when we were kids, it was so fun to watch! You can see one pic of me, 1994 so mini me was 4 years old. Almost a bit scary to think about that’s me, how could I be that small haha!? Have a cozy night and I’ll talk to you tomorrow, my eyes really want some sleep. Kisses and hugs <3

5 reaktioner på “FAMILY NIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.