HARDCORE WORKOUT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Crazy workout yesterday, and we went for some juice/energy after it!

God morgon! Har sjuk träningsvärk idag, i typ exakt hela kroppen. Igår hängde jag med Angelica för ett pass på Odenplan Fightgym, där kan man inte lata sig alltså… Jag var rätt trött redan innan men kände verkligen för att svettas lite, och det fick jag haha! Vi körde cirkelpasset där man gör olika övningar fullt ös i 30 sek och sen vilar i 10 sek (man hinner bara byta station) och så körde vi två varv. Var död efter första. Älskar den här träningen, väldigt intensivt och sjukt jobbigt men alla peppar varandra så otroligt mycket! Ska försöka köra några mer pass i veckan, hat-kärlek. ;-) Nu ska jag iväg på en plåtning, hörs sen fina ni! Puss <3

//Good morning! My body is so sore today, like every single muscle. Yesterday I joined Angelica for a workout at Odenplan Fightgym, there’s no way to be lazy there… I was tired before I went but I really felt like sweating a bit, and that I really got to do haha! We did a circuit workout where you do a bunch of different stations for 30 sec and then rest for 10 sec (you just have time to go to the next station) and we did two rounds. I was dead already after the first. Love this kind of training, really intense and so tough but everyone screams and help each other to keep on going! Will try to join a few more sessions this week, love-hate. ;-) Now I’m off for a photoshoot, talk to you later loves! Hugs <3

9 reaktioner på “HARDCORE WORKOUT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.