Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:56 | November 4, 2014

HAIR TIME

a5438b213de0e743276ae3e3d5f301d3

Time for a hairfix, really need it after all the sun.

God morgon på er! Hur mår ni? :-) Vaknade supertidigt, såklart, så har haft en lugn morgon. Fick en sista minuten tid hos Antonio så nu ska jag äntligen fixa barret igen! Mitt hår har växt som ogräs senaste tiden så det känns lite för långt nu… Ska bli skönt att klippa en del och fräscha till det, saltvatten och sol är inte ultimat för långt hår haha! Sen ska jag på lite möten och luncha med Hannah, ska försöka få till ett träningspass också. Ha en grym dag så hörs vi snart, puss <3

//Good morning babes! How are you today? :-) I woke up super early, of course, so I’ve had a calm morning. Got a last minute appointment with Antonio so I will finally get my hair fresh again! My hair have been growing like crazy lately so it feels a bit to long at the moment… Can’t wait to cut it a bit and freshen it up, saltwater and sun is not really ultimate for long hair haha! After that I have a few meetings and lunch date with Hannah, will try to get a workout in there as well. Have a great day and I’ll talk to you soon, hugs! <3


6 kommentarer6 kommentarer om “HAIR TIME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • I always get a haircut after summer, because my hair “dries out” so much because of the sun and saltwater.
  I bet your hair will look amazing like last time- keep us updated with some pictures maybe?

  joliejanine.com xx

  Reply
 • I will give you some pics soon, just need someone to help me take them! ;-) Hugs!

  Reply
 • Ser supersnyggt ut verkligen! Älskar det!

  http://TRENDENEUR.com

  Reply
 • Hej Janni!
  Var har du och Jon köpt era halsband som ni har likadana? :)
  Kram

  Reply
 • Hej!
  Har planer på att köpa en sådan locktång…vet du vilken storlek det är på tången? 19-32 el 25-38? Tycker lockarna blev riktigt snygga!

  Reply
 • Oj det vet jag tyvärr inte… :-( Men den var ganska tjock! Kram!

  Reply