Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:01 | November 6, 2014

FLASH LIGHT

5_MG_2841-Edit - Photo by Fabian Wester2_MG_2802-Edit - Photo by Fabian Wester7_MG_2895-Edit - Photo by Fabian Wester4_MG_2835-Edit - Photo by Fabian Wester3_MG_2828-Edit - Photo by Fabian Wester6_MG_2877-Edit - Photo by Fabian Wester

Top here!/ Skirt here!/ Bershka bag/ Nelly.com shoes      Photo and edit by: Fabian Wester

Äntligen har jag fått dessa bilder vi fotade på Bali! Fabian och Bakke ville leka lite med deras blixtar de hade med sig så vi provade en kväll och jag är grymt nöjd med resultatet. Så sjukt kul med något annorlunda tycker jag! Vad säger ni, gillar ni lite mer annorlunda outfit-poster? Vill ni ha mer? Let me know! Har varit väldigt tyst i kommentarsfältet senaste tiden, känns nästan som om jag pratar med mig själv. ;-) Ikväll/natt ska jag iväg på spa, ska bli spännande… Hörs imorgon, puss på er <3

//Finally received these pics from Bali! Fabian and Bakke wanted to play around with their camera flash so we tried it one night and I’m really happy with the result. So fun to do something different! What do you say, do you like these different outfit-posts?  Do you want more? Let me know! It’s been pretty quiet in my comment field lately, almost feels like I’m talking to my self. ;-) Tonight I’m going to a spa, will be interesting… Talk to you tomorrow, hugs babes <3


54 kommentarer54 kommentarer om “FLASH LIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Super snygga bilder! Älskar din blogg!!:) Kram

  Reply
 • Tack söta, vad glad jag blir <3

  Reply
 • älskar dina outfits, blir inspirerad varje dag. (Läser alla dina inlägg för du får verkligen till varenda inlägg till något speciellt, intressant och roligt! Just thougt you should know) ;)

  Reply
 • Men vad gullig du är, TACK för det! <3 Blir så glad när jag får höra det. :-) Stor kram!

  Reply
 • Love the pictures!
  You look amazing :)
  Would like to see more of it ;)

  Reply
 • Thanks babe! <3 Got that, you will get some more then! ;-)

  Reply
 • Du är så fin! du borde jobba som modell på heltid ;)

  Reply
 • Men vad gullig du är. <3 Kram!

  Reply
 • Åh supersnygga bilder! Blir sugen på att fota lite själv nu haha :)

  Reply
 • Jättefina bilder och supersnygg outfit! Älskar din blogg! ❤️

  Reply
 • Tack fina du! <3

  Reply
 • SUPER snygga bilder, älskar!

  Reply
 • Tack!! <3

  Reply
 • Åh vill med på spa, haha. :)

  Reply
 • Fina du!
  Du som tränar och är så aktiv, kan du inte tipsa om dina favoritskor och kläder? (För träning såklart haha) skulle vara toppen!

  Kram :)

  Reply
 • Gör det lite ibland, så håll utkik bara. :-) Postade i veckan om min tjejkompis Hannas (fashionablefit) kollektion för Nelly, spana in den. Mina favoriter just nu! <3

  Reply
 • You look great!
  aww, also want to the spa! have a nice evening :)

  http://alenavave.blogspot.de/

  Reply
 • Hej! Jag undrar hur det gick för dig med Kaylas 12 veckors program? Funderar själv på att göra det men det är ändå en liten slant som ska betalas. Är det värt de? :)

  Reply
 • Hej! Jag skrev ett inlägg om det här: http://jannideler.com/2014/10/02/kayla-itsines-bbg/

  KÖR säger jag, så sjukt värt pengarna!! Kram <3

  Reply
 • Hej Janni!
  Jag tänkte bara fråga om du läser mail du får från läsare? :)
  Kram på dig!

  Reply
 • Hej fina! Ja det gör jag absolut, försöker svara så snabbt jag kan! :-) Kram! <3

  Reply
 • men herre min skapare! hur vacker får man va!? WOW!

  Reply
 • Men du då, hur gullig får man vara! <3

  Reply
 • Du tar alltid så fina och annorlunda bilder !! Älskar din blogg !
  http://wlaukkanens.se

  Reply
 • cool effect! Love your skirt as well :)
  xo
  The Fashionista Bubble

  Reply
 • These photos are amazing! You look gorgeous, and I love that skort! xx

  http://amateandarottweiler.blogspot.com.ar/

  Reply
 • Thanks babe, makes me happy to hear! <3

  Reply
 • Hej, kan du inte ha en frågestund snart igen? var kul när du hade det tyckte jag, längesen nu

  Reply
 • Hej! Jag har tänkt på det där, jag svarar ju alltid på era frågor och kommentarer så frågestund känns lite onödigt… Men ska tänka på det, annars kan du alltid fråga det du vill veta. :-) Kram!

  Reply
 • Kjolen är verkligen sjukt snygg & den måste jag ta ett närmare titt på. Jag älskar bilder med annorlunda bakrund för det gör bilderna mer unika. Det är något jag också brukar tänka på när jag gör outfit bilder. Ha en trevlig dag!
  Mvh Anette Starby

  Reply
 • fina bilder

  Reply
 • Du är verkligen fantastiskt vacker! Något som jag skulle vilja ha mer av är videobloggar när du reser.

  Reply
 • Men tack söta! Ja jag borde ta tag i det… Är SÅ dåligt på att filma och klippa ihop det bara, men får väl öva och försöka! Kram <3

  Reply
 • JA! Vi Vill HA MER! :D

  Reply
 • Haha härligt, då kommer det mera!! :D Kram!

  Reply
 • Jättefina bilder på dig! :)

  Reply
 • Janni, I don´t know why you get less comments. But the quality of your pictures and blog entries, which has always been of a very high standard, has once again improved in my opinion so you shouldnt´worry. It might be external factors like the month of the year…I figure people are pretty busy before and in the beginning of december. Keep it up, you re doing great!
  Ina

  inareni.blogspot.com

  Reply
 • Sweetie, thank you so much for your comment. <3 Makes me so happy to hear! I guess that's true, it's just so fun to get comments and talk to you guys. ;-) Big hug!!

  Reply
 • Supersnygga bilder! jag undrar vilken storlek du har i kjolen? Du är så snygg!

  Reply
 • Tack!! Jag har strl 36 i den, lite stor men löste det med ett skärp. Blev snyggt så också! :-) Kram!

  Reply
 • Wow vilka bilder! Snygg du är! :) jag älskar din stil och undrar om du har några inredningstips? :) min pojkvän och jag har precis köpt vår första lägenhet och det finns så många olika stilar att det är svårt att välja… Vi kommer ha matrum och vardagsrum i ett, och det är en mysig lägenhet så kan inte vara allt för “blankt” och supermodernt även fast jag gillar det! Vet inte heller om man ska ha samma serie till soffbord, matbord och tv-bänk, men det känns lite tråkigt kanske… Vill nog ha ljusa färger också men är så svårt! Har du några tips? :)

  Reply
 • Tack fina du! <3 Hmm, har inte varit så insatt i inredning då jag inte haft tid över för min lägenhet… Kolla min pinterest (Janni Deler) under mappen "interior" så ser du hur jag gillar det! Pinterest är grymt för inspiration om du inte har det sen innan! Kram!

  Reply
 • Helt överväldigande snygg ! och väldigt fräna bilder !:)

  Reply
 • Detta va sjukt snyggt! Ser ut som bilder direkt från en modetidning, kram

  Reply
 • Men vad glad jag blir, tack för fina ord! <3

  Reply
 • tycker det blir lite mer roligare med annorlunda outfit bilder så det får du gärna fortsätta med :)

  Reply
 • Så ska jag göra mitt bästa! :-) Kram!

  Reply
 • Ååå så SNYGGT

  Reply
 • Vill definitivt ha flera såna bilder!!! Ser mycket naturligare och inte lika uppställt/stramt ut.

  Reply
 • Härligt att höra, då ska jag fortsätta! :-) Kram!

  Reply
 • Jag är en relativt ny läsare som verkligen fastnat för din blogg! Dina bilder och outfits är riktigt snygga, kul att du är så modig när det gäller fashion och testar en massa olika saker. Gillar även att du verkar vara en smart och så jordnära tjej, kollade på en videoblogg där du svarade på frågor och du känns som en sån tjej man vill ha som kompis! :) Tack för en superbra blogg. Hälsningar från Nya Zeeland!

  Reply
 • Hej fina du! Vad glad jag blir för dina fina ord, TACK! <3 Stor kram, härligt med Nya Zeeland!!

  Reply
 • GUD vad du är vacker kvinna! Och din kropp, gudinna! Bästa inspirationen :)

  Reply
 • Men hallå, tack gulle du! <3

  Reply