FLASH LIGHT

5_MG_2841-Edit - Photo by Fabian Wester
2_MG_2802-Edit - Photo by Fabian Wester
7_MG_2895-Edit - Photo by Fabian Wester
4_MG_2835-Edit - Photo by Fabian Wester
3_MG_2828-Edit - Photo by Fabian Wester
6_MG_2877-Edit - Photo by Fabian Wester

Top here!/ Skirt here!/ Bershka bag/ Nelly.com shoes      Photo and edit by: Fabian Wester

Äntligen har jag fått dessa bilder vi fotade på Bali! Fabian och Bakke ville leka lite med deras blixtar de hade med sig så vi provade en kväll och jag är grymt nöjd med resultatet. Så sjukt kul med något annorlunda tycker jag! Vad säger ni, gillar ni lite mer annorlunda outfit-poster? Vill ni ha mer? Let me know! Har varit väldigt tyst i kommentarsfältet senaste tiden, känns nästan som om jag pratar med mig själv. ;-) Ikväll/natt ska jag iväg på spa, ska bli spännande… Hörs imorgon, puss på er <3

//Finally received these pics from Bali! Fabian and Bakke wanted to play around with their camera flash so we tried it one night and I’m really happy with the result. So fun to do something different! What do you say, do you like these different outfit-posts?  Do you want more? Let me know! It’s been pretty quiet in my comment field lately, almost feels like I’m talking to my self. ;-) Tonight I’m going to a spa, will be interesting… Talk to you tomorrow, hugs babes <3

54 reaktioner på “FLASH LIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.