FILMING DAY

janni-deler-movie-dayDSC_4901
janni-deler-movie-dayDSC_4911
janni-deler-movie-dayDSC_4920
janni-deler-movie-dayDSC_4902
janni-deler-movie-dayDSC_4926

Today’s mission, filming for a great cause!

Idag har vi filmat och pratat om något som är så otroligt viktigt. Som ni kanske minns så berättade jag om PLAN och #förhenne för ett tag sedan, idag har vi alltså får höra mer om allt detta. En tjej var här och berättade om sin historia, hennes uppväxt, könsstympning och hur hon tog sig ur det. Klumpen i halsen blev bara större och det är så sjukt att det här händer idag! Jag blir rädd. Det är otroligt viktigt att prata om det här därför är jag väldigt glad över vårt samarbete med Plan. Vi spelade in en film som ni får se sen. :-) Nu ska jag dra mig hemåt, en helvecka på kontoret. Puss <3

//Today we filmed and talked about something really important. As you may remember I told you about PLAN and #förhenne (for her) a while ago, today we got to hear more about this. A girl was hear and told us her story, how she grew up,  genital mutilation and how she got out of it. I got so sad hearing about this and it’s crazy these things happens today! I get scared. It’s a very important subject to talk about and I’m so glad for our collaboration with Plan. We recorded a movie that I will show you later on. :-) Time for me to head home, a full week at the office. Hugs <3

4 reaktioner på “FILMING DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.