BOOT CAMP

janni-deler-bootcampDSC_4861
janni-deler-bootcampDSC_4854
janni-deler-bootcampDSC_4857

This weeks workout, decided to go for Ida’s bootcamp!

God morgon! Har så sjukt ont i varenda muskel i hela kroppen, haha! Kan inte ens säga att det är skönt, det är bara huvudet och typ lilltån jag inte har ont i… Ni fattar grejen. ;-) Jag hoppade som sagt på Idas bootcamp, fick frågan tre timmar innan första passet skulle börja och tänkte varför inte. Tro mig, Ida är inte snällare mot mig bara för att vi är vänner! Riktigt glad att jag hoppade på, har haft rätt så dålig motivation senaste tiden och behöver vänner eller pass för att ta mig till träningen och tycka att det är kul. Nästa vecka kör vi igen och det är tre pass i veckan! Blir ni mer osugna att träna på hösten/vintern eller tvärt om? Puss, ha en grym fredag! <3

//Good morning! My entire body hurts and every single muscle, haha! Can’t even say it feels good, it’s just my head and like my little toe that doesn’t hurt… You get the picture. ;-) I decided to join Ida’s bootcamp as I mentioned, she asked me three hours before the first workout and I thought why not. Believe me, Ida is not nicer to me just because we’re friends! So glad I joined it, my motivation have been pretty much zero lately and I need friends to actually do it and to think it’s fun. It’s time next week again and we do three sessions a week! How do you feel, more or less motivated during fall/winter? Hugs, have a great friday! <3

11 reaktioner på “BOOT CAMP”

 • Lenka says:

  Hey :-) I am so glad for your pictures where u r doing some kind of activity because it motivates me to do something. And today i am going to kind of sport called tabata if u know what is it. It is similar to crossfit so i am really looking forward. I do many sports so i hope i will stay in touch with it also during the winter :-) have a nice day :-)

 • Beautylight UF har nu gått vidare i Kickstartcupen och nu är det dags för åttondelsfinalen. Där vi möter ett annat UF-företag och vi skulle mer än gärna vilja gå vidare till kvartsfinal. Det som krävs är att vi under denna dag får mer röster. Vi skulle vara supertacksamma om du kunde gå in på http://kickstartcupen.se och scrolla ner till Beautylight och lägga en röst på oss genom att klicka på hjärtat. Tack på förhand!

 • Maja ♥ says:

  Jag är typ aldrig osugen eller sugen på att träna, jag är liksom mitt emellan hela tiden. Men jag skulle nog säga att jag är mindre sugen på att träna på sommaren när jag är på landet och inte kan gå på pass och gymmet även drar ner på passen :)

  • Janni says:

   Jag förstår, jag kan ju verkligen vara sjukt sugen i olika perioder. :-) Men på vintern är det jobbigt att ta sig ut i kylan, men det är bara att göra det iallafall haha! Kram <3

 • Karin says:

  Under den mörka och kalla tiden på året känns det lite tyngre att ge sig i väg, tycker jag. Är så mycket mysigare att tända några ljus och titta på en bra serie på tv när man kommer hem från jobbet. ;)

 • Anoeska says:

  Heeee Janni!
  How many hours a day do you usually work out? :)

  I love your blog!
  Lots of love, xoxo!

  • Janni says:

   When I workout it’s usually for one hour, and do it 3-4 days a week. I add some walks (30-50 min) a few days a week as well. :-) Hugs! <3

 • Isabelle says:

  Hej Janni!
  vart kommer de superfina träningsbyxorna ifrån som du har på dig på bilderna?
  Kram Isabelle

Leave a Reply

Your email address will not be published.