LATEST LOOKS

7_MG_2895-Edit-Photo-by-Fabian-Wester copy

I brist på nya outfits (vädret, så grått så inget kan bli fint på bild hehe!) så får det bli en throwback på mina senaste outfits. ÄLSKAR att höra vilken ni gillar bäst, och varför. ;-) Väldigt blandat, som vanligt, och väldigt somrigt. Aaah, saknar att gå runt barbent!! Insåg också att jag typ varvat mellan tre skor senaste tiden, det är så det blir när man är ute och reser. Skor tar mest plats = mindre skor får åka med. Så, vilken är er favorit? <3

//Since I haven’t taken any new outfits (the weather, it’s so grey so nothing will look good hehe!) I felt it was time for a throwback of my latest looks. LOVE to hear which one you like the most, and why. ;-) Very mixed, as always, and pretty summery. Aaah, miss walking around with bare legs!! Just realized I’ve been wearing like three pairs of shoes lately, I guess that’s how it is when traveling too much. Shoes takes most space in the bag = less pairs of shoes gets to come along. So, which one is your favorite? <3

39 reaktioner på “LATEST LOOKS”

 • Lisen says:

  Du är en sån inspiration och jag blir bara så glad av dig och din blogg!! Puss <3

 • Tuuliki says:

  You look amazing with every look but if I had to choose, I’d pick number 10 :)

 • T says:

  5 & 7 !!! :-)

 • Karin says:

  Goosh jag älskar den i mitten mef alla färger i bakgrunden, skorna har en sån fin färg också!
  Sen är ju byxdressen sååå cool, älskar hur du har håret i den outfitten också♥ du är bäst!
  Kraam

 • Julia says:

  7 och 10. MÅSTE köpa ett set alltså som du har på 7an. Och alltså, ALLA cred för att dina bilder är så jävla fina, alltid. Du är en sån sjukt bra bloggare Janni.

 • Elsa Winge says:

  Alla är ju såklart galet snygga men 7an är min absoluta favorit! Den där blåa färgen går bara inte att motstå och älskar när man visar lite hud mellan topp och underdel, kan inte bli snyggare! Kram

 • Elin Tossman says:

  Åh, 7:an är så himla fin!

 • Izabella says:

  Trots att jag har försökt återskapa outfit nummer 10 till mig själv måste jag nog välja nummer 3. Det var ju bara helt sjukt snyggt! :D

 • Joanna says:

  Alla är fina men favorit är helt klart nummer 5, den fantastiska bakgrunden gör att allt blir något extra (:

 • Annie L says:

  Tycker nr9! As ballt med killtröja och en snygg skinnkjol, ska införskaffa mig båda delarna ;’))

 • Mònica says:

  I love all of them but my favourites 5, 10, 7 & 3 :)

 • Kim says:

  If I had to choose, I would pick number 9 but you always look great! :)

 • karin says:

  1 och 7 tyckte jag var snyggast! bilderna på outfit 1 är ju to die for!! och älskar den blåa färgen på setet i outift nr 7! :)

 • Fanny says:

  5an, 7an och 11an är mina favoriter! Så himla snyggt och somrigt, sånna inspirationsbilder behövs verkligen nu i novembermörkret

 • Lollo says:

  11! :)

 • ISA says:

  alla är super, verkligen. Men 1 & 7 är såå bra. Ser så modellig och proffsigt ut:)

 • Tessan says:

  3 och 5 men dina outfits är alltid SÅ snygga!!! :D

 • Tea says:

  9 och 11 = tipptopp! Tycker dock att alla är supersnygga men dom är mina favoriter! Återigen tack för en sån himla bra blogg! :) Kram

 • Effie says:

  9 and 10 for sure! weee wannnt fall inspirations :):)

 • Jessica says:

  1, 4, 7 och 11. Älskar de olika mönstren och dina skor, skulle vilja ha dem allihopa! ;)

 • Johanna says:

  Så himla chic school girl i den perfekta miljön på nr. 10! Loving!

 • Melanie says:

  You look alway so beautiful buuuuut number 2, 5, 9 and 12 are the best! :)

 • Anna says:

  7an helt klart! Så sjukt snyggt set! Men 5an är en riktigt bra bild med härliga färger och bra komposition! :D

 • Lorna says:

  I like all of them! :) But numbers 8 & 10 are the best!!

 • Jonna says:

  Mina favoriter är nog 4, 5 & 7! Men allt är Supersnyggt! :)

 • Sofie says:

  1, 4, 6 :)

 • Emelie says:

  Du är fin i alla, men måste jag välja så säger jag nr 5 och 3 :)

 • Sofie says:

  5 och 11. jag gillar miljön i nr 5 så mycket. båda var väldigt fina outfits!

 • Isabell Rönnberg says:

  Alla bilder och kläder är jättefina, men jag fastnade mest för 3 och 12 :) 3an för att den är elegant och skorna passar galet bra till och 12an för att jag gillar “street-looken” väldigt mycket! :) men som sagt alla är så otroligt fina! :)

 • Jenny says:

  Hej Janni!! Nu har jag läst din blogg sedan dag 1, jag gillar verkligen din blogg. Fina bilder men mest av allt du verkar vara dig själv. Hoppas det aldrig försvinner. Det är det bästa. Hoppas att du fortsätter bjuda på dig själv, bra som dåligt, fult som snyggt. Saknar dina bra Crossfit WOD’s som du la ut förut och Tabita passen. Dom va så bra. Snabba, enkla men effektiva.

  Vilket outfit är din farorit av dessa?? Du måste välja en. Min är nummer 9.

  Tack för fin blogg!

  • Janni says:

   Hej fina du och tack för fantastiska ord! Klart jag kommer vara mig själv! :-) Det ska jag försöka få till mer av då, så svårt att få någon att fota bara men nu vet jag att det är uppskattat. :-) Min favorit är nummer 1. Kram!

 • Julia says:

  Så mycket fint denna gång! Jag gillar ju den feminina looken med klackar och klänning, så jag röstar för 1, 3, 5, 6, 7 och 11!

 • Stella says:

  I looove all of them but if I had to choose I would probably say 4&5 <3

 • Sofie says:

  Alltså, jisses, du är så otroligt vacker! Alla dina outfits är fantastiska, men jag dör lite av nummer 11!

 • Jessica says:

  Måste säga att alla outfits är huur fina som helst på dig, så stor inspiration alltså! Du har ett så fint guldhalsband på de flesta bilderna, hade blivit så glad av att få veta vart du köpt det? :) fortsätt såhär, du är grym! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.