FRIENDS

janni-deler-friendP1460938
janni-deler-friendP1460943

This girl is just too funny, so much fun with her! <3

Har haft en skön dag, fått massor av jobb gjort hemifrån och drog en snabbis till gymmet. Imorse hängde jag med hela gänget och åt frukost, borde man verkligen göra oftare. Imorgon ska vi ses allihopa igen hela dagen, fotokurs står på schemat. Är så sjukt glad över att jag har lärt känna alla de här underbara människorna, tänk vad en blogg kan göra. Världens härligaste gäng, kommer bli mer häng framöver och det är så otroligt kul! Alexandra är en av de roligaste tjejerna jag känner, svårt att inte garva konstant med henne och samtidigt så är hon så otroligt duktig och driven. Trivs med sånna människor! Kärleksfull måndag blev det här men det är väl härligt, extra mycket kärlek till er också. Era kommentarer och mail, blir alldeles varm i hjärtat! <3 PUSS på er och massa kärlek!

//Had a cozy day, got lots of work done from home and went to the gym for a quick session. This morning we had breakfast with the team, you really should do that more often. Tomorrow it’s time to hang out again, photo/editing-course all day. I’m so glad I’ve gotten to know these lovely people, imagine what a blog can do. The best team ever, we will do lots of fun things soon and I can’t wait! Alexandra is one of the funniest girls I know, have a hard time not to laugh all the time with her and she’s also so incredibly good at what she’s doing and driven. I like to hang out with people like that! This ended up to be a loving monday but that’s good, extra much love to you as well. Your comments and emails, makes me so happy! <3 HUGS sweethearts and lots of love!

7 reaktioner på “FRIENDS”

 • Sarah says:

  Please visit Vienna ;)

  I love reading your Blog and your pictures are so amazing!

  xo your friend from Austria

 • Vad fina bilder på er två & vad roligt att ni har så kul tillsammans. Bra vänner växer inte på träd så man ska verkligen ta vara på dem. Ha en trevlig dag!
  Mvh Anette Starby

 • Madeleine says:

  Hej, älskar att läsa din blogg, läser varje dag!! :)
  Jag behöver verkligen tips på snygga jul & nyårs outfits

 • Tessan says:

  Jätte kul att du har så många bra vänner från bloggvärlden, men brukar du aldrig umgås med gamla barndomsvänner och vänner från skolan, från där du växte upp osv? :) kramis

  • Janni says:

   Jag försöker så ofta jag kan, mina bästa tjejkompisar bor utomlands så jag försöker hälsa på ibland. :-) Önskar man hade mer tid bara och inte bodde så långt ifrån varandra… :-( Kram!

 • Maja ♥ says:

  Det syns verkligen på bilderna att ni trivs ihop :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.