PRINTS

janni-deler-printed-hoodieDSC_4984
janni-deler-printed-hoodieDSC_4987 copy
janni-deler-printed-hoodieDSC_4989

New sweater with lots of prints, find it here!

God morgon babes! Sov som ett barn inatt, vaknade precis vilket är väldigt ovanligt för att vara jag. Fick lite frågor om min tröja jag hade på mig igår, den är faktiskt helt ny och jag gillar den massor! Första gången jag beställer från den här sidan och blev supernöjd. :-) Verkar ju vara inne på tryck på ryggen just nu, vi får se hur länge det håller i sig. Nu ska jag iväg på frukost och träning, härlig start på den här veckan!! Hörs sen, puss <3

//Good morning babes! Slept like a baby last night, just woke up which is very unusual for me. Got some questions about this sweater I wore yesterday, it’s actually new and I like it a lot! First time I order from this site and got super happy with the service. :-) Looks like I’m in to prints on the back right now, we’ll see how long I will stay like that. Now I’m off for breakfast and workout, great start of this week!! Talk to you later, hugs <3

6 reaktioner på “PRINTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.