ALL ABOUT LACE

janni-deler-kappahl-underwearDSC_5327
janni-deler-kappahl-underwearDSC_5325

Lace top and underwear from KappAhl, here!

God morgon! Imorse ville jag bara stanna under täcket, var så otroligt trött! Tog mig upp tillslut iallafall så nu sitter jag och dricker kaffe. Ska dra mig till kontoret om ett tag och jobba undan lite, får passa på nu när jag är hemma. :-) Jag måste bara visa det här söta setet, blev typ kär när jag såg det! Älskar små detaljer som rosetter och spets och speciellt när det matchar. Min nya favorit just nu! Nä nu ska jag diska undan frukosten, och nej jag har ingen diskmaskin hemma… ;-) Puss! <3

//Good morning! This morning I just wanted to stay in bed, I was so tired! Finally decided to wake up, so now I’m having coffee. Will head over to the office soon and get some work done, trying to go there often now when I’m home. :-) I just have to show you this set, I almost fell in love when I saw it! Love the details like this bow and lace and especially when it matches. My new favorite at the moment! Now it’s time to take care of the dishes from breakfast, and no I don’t have a dishwasher at home… ;-) Hugs! <3

3 reaktioner på “ALL ABOUT LACE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.