LAZY MORNING

janni-deler-movie-dayDSC_4899
janni-deler-movie-dayDSC_4900

Wish I had this in front of me this morning… Super tired today!

God morgon på er! Idag är jag riktigt trött, vet inte om det är den sena träningen som gör mig så trött. Gissar på det eftersom jag brukar vara typ världens piggaste morgonmänniska. ;-) Nu har jag äntligen vaknat och ätit frukost, hade gärna haft den här frullen framdukat imorse. Det här var från en frukost på kontoret med mat från kaféet Lilla P.  Har ett sjukt roligt möte idag som jag ser fram emot och sen är det ganska lugnt, har en rolig helg framför mig så måste bli lite pigg. Ha en härlig fredag så hörs vi under dagen. <3

//Good morning guys! I’m super tired today, don’t know if it’s because of the late workouts I’m so tired every morning. I guess so since I’m usually the most energetic morning person. ;-) Now I finally woke up and had breakfast, wish I had this breaky in front of me this morning. This was from a breakfast meeting at the office with food from the café Lilla P. Have a really fun meeting today and I’m really looking forward to it and then it’s pretty chill all day, have lots of fun things planned this weekend so I need to get some more energy. Have a great friday and I’ll talk to you during the day. <3

7 reaktioner på “LAZY MORNING”

 • Emilie says:

  Har precis hittat din blogg och den är redan min favorit haha! :)

 • Veronica says:

  These workouts are maybe burning calories like hell :-D So more food, honey. Or maybe the cause is just autumn sleepy weather. In my case I would sleep all day long :(:D

 • samantha says:

  would also recommend more food maybe, if you are soo tired and have less energie you must give your body more energie maybe cause you train a lot and even if you not work out you are a very active person (morning walks, running from meeting to meeting and all that)

  i also would love to know how often do you have idas bootcamp? :) thought 3 times a week or? is it Tuesday, wednesday and thursday? :)

 • Sara Edlund says:

  Du lever ju drömlivet. Bara resa, träna, hänga med sköna människor, gå på en massa fancy event och äta så himla gott hela tiden!!
  Måste erkänna att jag är väldigt avis.
  Hoppas du har en bra dag <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.