MIXED SNAPS

janni-deler-chill-day-baliDSC_3322
janni-deler-chill-day-baliDSC_3325
janni-deler-chill-day-baliDSC_3345
janni-deler-chill-day-baliDSC_3336
janni-deler-chill-day-baliDSC_3354 copy
janni-deler-chill-day-baliDSC_3329
MG_0163-950x633
MG_0316-950x633

Some pics from Bali, my new favorite place!

Känner att det har varit lite mörkt här på bloggen senaste tiden så jag tänkte ljusa upp det med lite Bali-bilder! ;-) Har en hel del kvar har jag märkt… Ska försöka få till en liten guide över vad vi gjorde, skrev ju om det mesta men det kanske är lättare att få allt i ett inlägg. Eller vad tycker ni? Saknar det så sjukt mycket! Nu ska jag hoppa i säng, är helt slut efter träningen idag så imorgon blir det vilodag deluxe. Sov så gott fina ni så hörs vi imorgon. <3

//Feels like my blog have been pretty dark lately so I thought I would brighten it up with some Bali-pics! ;-) Just noticed I have pretty much left to show you… Will try to get you guys a guide of what we did, I wrote about most of it but maybe it’s easier to get it all in one post. Or what do you think? Miss it like crazy! Time to go to bed, I’m totally done after our workout today so tomorrow I will have a rest day deluxe. Sleep tight babes and I’ll talk to you tomorrow. <3

14 reaktioner på “MIXED SNAPS”

 • Veronika says:

  I have been there just few months ago and I also miss it soooo much!! literally paradise!

  (my photo diary http://www.veronikad.com/search/label/Bali)

 • ISA says:

  SÅ HÄRLIGT!!! utlands-sug nu alltså. och den där bananen.. haha lol.

 • Solene says:

  Hello Janni!
  I read your blogposts everyday since i discovered your life full of sweet experience eheh but i never posted a commnd so here the first time

 • Jag brukar också kolla på mina semesterbilder då & då nuförtiden för att drömma mig bort ifrån höstmörkret. Fint ställe ni var på!
  Mvh Anette Starby

 • Anna says:

  hi sweetypie :) a guide for bali would be great ! wanted to fly there in february but unfortunately i found out that there is no saison then :/ but hey , then i will fly another time ;) have a great day honey :*

  xoxo Anna from germany

 • Sofia says:

  Jag ska till Bali över jul och nyår så det hade varit riktigt kul att får en hel guide om vad man kan göra där. Varje gång du lägger upp något därifrån så blir jag så himla sugen och glad! Älskar din blogg annars också! <3

 • Wilma says:

  åååååh! älskar din röda klänning!! var kommer den ifrån? :*

 • Hanne says:

  Jaa gör gärna en guide! Ska vara där över jul och vill verkligen veta vad som är värt ett besök, både restauranger och annat

 • Isabel says:

  Hej Janni! Jag ska till Bali snart och skulle gärna veta hur det var att vara på W Bali och Chandra hotel :) Även vad man ska o inte ska göra där

  • Janni says:

   Hej fina du! Jag har sagt att jag ska göra en guide men har helt enkelt inte haft tid! W är mer “liv” men Chandra är mer mysigt! Nära till restauranger osv så det beror ju på om du är ute efter hotell eller villa. :-) Båda ställena är AMAZING!! Stor kram och ha det underbart (ska försöka få till en guide!)

Leave a Reply

Your email address will not be published.