Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:25 | November 13, 2014

MIXED SNAPS

janni-deler-chill-day-baliDSC_3322janni-deler-chill-day-baliDSC_3325janni-deler-chill-day-baliDSC_3345janni-deler-chill-day-baliDSC_3336janni-deler-chill-day-baliDSC_3354 copyjanni-deler-chill-day-baliDSC_3329MG_0163-950x633MG_0316-950x633

Some pics from Bali, my new favorite place!

Känner att det har varit lite mörkt här på bloggen senaste tiden så jag tänkte ljusa upp det med lite Bali-bilder! ;-) Har en hel del kvar har jag märkt… Ska försöka få till en liten guide över vad vi gjorde, skrev ju om det mesta men det kanske är lättare att få allt i ett inlägg. Eller vad tycker ni? Saknar det så sjukt mycket! Nu ska jag hoppa i säng, är helt slut efter träningen idag så imorgon blir det vilodag deluxe. Sov så gott fina ni så hörs vi imorgon. <3

//Feels like my blog have been pretty dark lately so I thought I would brighten it up with some Bali-pics! ;-) Just noticed I have pretty much left to show you… Will try to get you guys a guide of what we did, I wrote about most of it but maybe it’s easier to get it all in one post. Or what do you think? Miss it like crazy! Time to go to bed, I’m totally done after our workout today so tomorrow I will have a rest day deluxe. Sleep tight babes and I’ll talk to you tomorrow. <3


14 kommentarer14 kommentarer om “MIXED SNAPS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • I have been there just few months ago and I also miss it soooo much!! literally paradise!

  (my photo diary http://www.veronikad.com/search/label/Bali)

  Reply
 • SÅ HÄRLIGT!!! utlands-sug nu alltså. och den där bananen.. haha lol.

  Reply
 • Hello Janni!
  I read your blogposts everyday since i discovered your life full of sweet experience eheh but i never posted a commnd so here the first time

  Reply
 • Hey sweetie! Thanks for your first comment, I love to get comments from you guys! <3

  Reply
 • Jag brukar också kolla på mina semesterbilder då & då nuförtiden för att drömma mig bort ifrån höstmörkret. Fint ställe ni var på!
  Mvh Anette Starby

  Reply
 • hi sweetypie :) a guide for bali would be great ! wanted to fly there in february but unfortunately i found out that there is no saison then :/ but hey , then i will fly another time ;) have a great day honey :*

  xoxo Anna from germany

  Reply
 • Jag ska till Bali över jul och nyår så det hade varit riktigt kul att får en hel guide om vad man kan göra där. Varje gång du lägger upp något därifrån så blir jag så himla sugen och glad! Älskar din blogg annars också! <3

  Reply
 • Jag ska försöka få till det så snart som möjligt! :-) Kram!

  Reply
 • åååååh! älskar din röda klänning!! var kommer den ifrån? :*

  Reply
 • Den är ganska gammal tyvärr, men från River Island. :-) Kram!

  Reply
 • Jaa gör gärna en guide! Ska vara där över jul och vill verkligen veta vad som är värt ett besök, både restauranger och annat

  Reply
 • Då ska jag försöka få till det så snart som möjligt! :-) Kram!

  Reply
 • Hej Janni! Jag ska till Bali snart och skulle gärna veta hur det var att vara på W Bali och Chandra hotel :) Även vad man ska o inte ska göra där

  Reply
 • Hej fina du! Jag har sagt att jag ska göra en guide men har helt enkelt inte haft tid! W är mer “liv” men Chandra är mer mysigt! Nära till restauranger osv så det beror ju på om du är ute efter hotell eller villa. :-) Båda ställena är AMAZING!! Stor kram och ha det underbart (ska försöka få till en guide!)

  Reply